★ LOTTA

Lotta
Blogin kirjoittaja
heppatyttö nollayks
tuntiratsastaja
ikuinen ponityttö


Olen kilpailuhenkinen, esteratsastuksesta kiinnostunut ratsastuskoululainen, joka yrittää päättää rakaiden tuntihevosten väliltä sitä yhtä, johon voisi kehittyä. Harrastin ratsastusta Melkkilän ratsutallilla vuodesta 2008 alkaen ja osallistuin Melkkilän 1- ja 2-tason kilpailuihin. Tallilta löysin myös rakkaita eläimiä, joita en olisi koskaan halunnut menettää.

Kun olin vanhempieni ja ratsastuksenopettajani mielestä jo tarpeeksi kehittynyt ja omistin jo hieman järkeä, sain vuokrahevosekseni tuntiponi Huiman, joka toimii edelleen maailman parhaan ponin virassa. Huima on vauhdikas herkkis, melko iäkäs poni, joka oli aikoinaan paras hyppykaveri mitä itselleen saattoi toivoa. Nykyään Huimis on parempi koulutuuppauksessa, koska häntä alkaa ilmeisesti jo ikä painaa, tai sitten viisas poni on keksinyt että ei niitä esteitä oikeasti tarvitse hypätä. En ihmettelisi jos tämänhetkinen kieltely johtuisi siitä. 

Kun Huima-kausi alkoi olla lopuillaan ja olin kehittänyt itselleni mitä mahtavimman estekammon ponin pienen koon ja kieltelyn takia, oli aika siirtyä isompiin hevosiin. Aloin ratsastamaan pääsääntöisesti Mimmi-nimisellä temperamenttisella puoliverisellä, joka on omalla tavallaan ehkä tallin vaikein hevonen kouluratsastuksessa. Esteillä sain itsevarmuutta ja intoa lisää ja koin mielettömiä hetkiä hevosen kanssa. 

Syksyllä 2017 siirryin Salon ratsastuskeskus Merlitziin ja jätin rakkaat hevoset taakseni. 
Merlitzissä avautuu kokonaan uusi sivu ratsastukselleni ja saan keskittyä uusiin asioihin. 


Dandy, koulukisat syksyllä 2016.
Mimmi, estekisat ja ratsastuskoulumestaruus (sija 2.) syksyllä 2016.
Huima, maastoesteiden jälkeen kesällä 2016. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti