17. huhtikuuta 2017

Ulkoasuremontti... tummanharmaata kesään?

Joopa joo. Tänään muokkasin sitten koko blogin ulkoasun kertaheitolla uusiksi, eikä siihen itseasiassa mennytkään ihan kauhean pitkää aikaa mitä aluksi epäilin - muutoksia oli sen verran paljon. Koko homma alkoi siitä kun lisäsin yhden ainoan CSS-koodin ja koko blogin ulkoasu räjähti ihan kaameaksi sekasotkuksi. (mitenköhän sellainenkin mahtoi tapahtua?) 

Ensiavuksi sitten vaihdoin teemaa (taas) ja lisäsin muutkin alussa suunnittelemani koodit ja lopuksi vielä pikamuokkasin uuden bannerin koulukisojen kuvasta. Banneri on ehkä hieman tylsähkö, mutta sopii mielestäni ihan kivasti blogin muuhun tunnelmaan. Pääsin lisäksi kokeilemaan Gimpin käyttöä uudella ihanalla koneellani ja sehän toimi aivan yhtä hyvin kuin vanhalla.
Linkit ovat nyt aaika pinkkejä ja ajattelin lisätä linkkeihin vielä hover-efektinä hitaan liukuvärjäytymisen, mutta katsoo nyt missä välissä senkin ehtii.

Älkää kysykö mistä tämä tummanharmaa-innoitus tuli, haluaisin kesäksi jotain hieman... kesäisempää... mutta kun ei niin ei. Tumma tummanharmaa - terveisin aivot. :D


Kommentoikaa ihmeessä mielipiteenne, risut ja ruusut ja kehitysideat ovat aina enemmän kuin tervetulleita.
Ja kaiken maailman CSS-koodit, joilla saa ulkoasusta vielä hienomman! ;-)xoxo


4 kommenttia:

 1. Todella upea ulkoasu. Värit sopivat tosi hyvin yhteen ja tumma tausta on kivaa vaihtelua tavalliselle valkoisellle. Itsekin vaihdoin vasta ulkoasuni vähän tummempaan.

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä tumma on tosiaan kivaa vaihtelua & kurkistin sunkin blogiin ja harmaa tausta on tosi kiva :)

   Poista
 2. Minusta tämä tummaharmaa ja pinkit korostukset istuu tänne hyvin! Ulkoasu on ehkä ennemmin ajaton, kuin johonkin vuodenaikaan liittyvä, joten sehän sopii ihan yhtä hyvin kesään tai talveen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, nyt jälkeen päin ajatellen tämä harmaa ei olekaan ihan niin synkkä, varsinkaan kun tuota pinkkiä on vähän joka puolella. :)

   Poista