1. toukokuuta 2017

Kyllä mun piti kirjoittaa...

... ihan oikeasti piti!

Mutta aina se vain jäi. Joskus oli kiire, joskus ei ollut kuvia, joskus piti tehdä jotain muuta, joskus ei ollut mitään aihetta, ei pystynyt. Mitä mahtavampia tekosyitä sitä keksiikään, ettei tarvitsisi tehdä jotain tiettyä asiaa. Mutta totuus on kuitenkin puhtaasti vain se, että ei ole motivaatiota. En jaksa kirjoittaa. Ei huvita, en halua kirjoittaa. Älkää kysykö miksi.

Tunneilla olemme aloittaneet kenttäkauden ja kaikki sujuu mahtavasti. Mutta edelleenkään kuvia ei tule ovista ja ikkunoista, ei lähellekään. Viimeiset ratsastuskuvani ovat valehtelematta edellisen kuvallisen postauksen kuvat, eli kuvia koulukisoista. En osaa säästellä kuvia tyylillä "laitan tähän postaukseen puolet kuvista ja seuraavaan postaukseen loput". Ja nyt kun tyylikkäästi poistin puolet 2016-vuoden kuvista, en voi laittaa vanhojakaan kuvia.


En tiedä nyt yhtään mitä pitäisi sanoa. Toki haluaisin uskotella teille ja itselleni, että tämä tästä paranee ja postaustahti tulee nousemaan huimasti seuraavien kuukausien aikana. Ehkä niin voikin tapahtua? En tiedä. Joko jatkan näin, että kirjoitan kaksi postausta kuussa, joista toinen on valittelua ja selittelyä miksi en enää kirjoita, tai sitten palaan itselleni normaaliin tahtiin, eli noin 9-11 postausta kuukaudessa. En tiedä. 

Pyydän teiltä nyt kärsivällisyyttä asian suhteen. 
(ja mahdollisesti jotain hyviä postausvinkkejä joilla saisi hieman eloa tännekin päin!)xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti