4. syyskuuta 2018

Still alive

Kuvat viimeiseltä tunnilta ennen taukoa, en tiedä miksen ole julkaissut näitä aikaisemmin...

Pahoittelut tauosta (joka tulee vielä jatkumaan) mutta ei ole kerta kaikkiaan ollut aihetta tai aikaa kirjoittaa. Edellisessä postauksessa lähes kolme kuukautta sitten pohdin, että haluaisin jälleen vuokrahevosen. No sitähän ei löytynyt ja kesäloman puolessa välissä nousin rapakon toiselle puolelle matkaavaan lentokoneeseen - täällä ollaan edelleen! Kolmisen viikkoa jäljellä ja hinku hevostelemaan on kova. Oikeastaan se on yksi niistä harvoista asioista, joita odotan kotiin paluussa. Muita (ja ainoita) asioita ovat kaverit, perhe, koirat ja suklaa.  

Täällä olen viettänyt elämäni parhaimman ja pisimmän kesän, mutta kaipuu ratsastukseen vain kasvaa. Olemme miettineet jos kävisimme ratsastamassa, mutta saa nähdä onko aikaa. Haluaisin kokeilla western-tyyliä, mutta enemmän haluaisin vain hyppäämään esteitä. Olen katsonut luvattoman paljon vanhoja hyppyvideoita ja ai että kun haluan ratsastamaan. 

Voi Pulla... ikävä on ja voin vain kuvitella kuinka vaikeaa kaikki tulee olemaan lähes neljä kuukauden tauon jälkeen!

Tämä tauko tulee vielä jatkumaan luultavasti nämä viikot kun täällä olen, jos käymme ratsastamassa saatan kertoa siitä jotain, mutta muuta tuskin tulen tänne kirjoittelemaan. Jos haluatte lukea muita juttuja mun matkasta, lukaistaa Runaway Child -blogista postauksia.

Ps. Oudossa motivaatiopuuskassa uudistin välilehdiltä omaa esittelyäni, lisäsin Historia-välilehden, sekä muokkasin hevosten esittelysivuakin hieman. Edelleenkään en ole tehnyt esittelyjä Merlitzin hevosille, mutta ehkäpä vielä joskus... Niin ja huomatkaa toki uusi bannerikin!

Hauskaa lukuvuoden alkua kaikille!xoxo


2 kommenttia:

 1. Nauti nyt matkastasi ihmeessä, äläkä stressaa meitä lukijoita! :) Varmasti mahtava kokemus! Mutta tottakai me odotellaan innolla niitä heppakuulumisiakin 8)
  Tykkään tästä uudesta ulkoasusta, ja minusta tuntuu, että osaisit kertoa jonkin tarinan jokaisen bannerin kuvan takaa :) Mukava oli tulla blogiin, tämä ulkoasu on oikein seesteinen ja rauhallinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin tästä bannerista, koska siihen sai mahtumaan niin paljon kuvia :D
   Heppakuulumisia saattaa tulla mikäli löydetään ratsastuspaikka, mutta muuten palataan asiaan kahden viikon kuluttua, aion nimittäin hypätä suoraan satulaan kun Suomeen pääsen!

   Poista