7. toukokuuta 2015

NEW START

Oikein hyvää torstai-iltaa täältäkin päin pitkästä aikaa! :)
Nyt on aika jatkaa kirjoittelua, aiheita on keksitty ja uutta ilmettä blogille kehitelty. Nyt illalla, kun kirjoitan tätä kännykällä, en voi laittaa kuvia tai muokata blogia (kännykän netti) mutta tästä se lähtee!


Kuulumisia

Vuosi on alkanut oikein hyvin, ratsastus sujuu, koulussa ihan ok (voisi mennä paremminkin) mutta kaikin puolin on ollut hyvä kevät. Nyt ilmat alkaa lämmetä ja alkaa olla vihreämpää. Kevään ensi maastotkin on jo käyty ja ekat hyppytunnit kentällä.

Poni on samanlainen kuin ennenkin ja isompia kisoja on tulossa. Olen osallistunut Hevoshullu PowerCupiin ja pääsin koulukisakarsinnoista läpi. 17.5. on estekarsinnat (80cm koska iso poni) joten jos niistä pääsen läpi, odottaa salossa aluekarsinnat (myös 80cm). Ainoa ongelma on se, että pitäisi suorittaa aluelupakoe, mutta kai se siitä selviää.
Jos vielä alue-estekisoista pääsen läpi, Luvialla suoritetaan aluekouluosuus (K.N. Special) ja valtakunnalliset loppukilpailut kesällä, en ole varma missä tai milloin. Mutta niihin siis tähtäämässä. :)


Kuitenkin siis, BLOGI HERÄÄ TAAS ELOON! <3xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti