18. kesäkuuta 2015

Valitusta Suomen kesästä ja kuulumisia

On vettä tulvillaan,
ja raikas sadesää
Ei sateenvarjokaan,
nyt enää sisälle jää

Sen kohta avahan,
käteeni pieneheen
Ja sitten ripeästi matkahan,
me käymme sateeseen

Pisarat, pisarat, vuolaasti putoilee,
kesän kaatosateetkin, kaikki kastelee!
Tip tip tip, tip tip tip, pisarat putoilee,
vesi alla kenkien, se sukat kastelee 

- Lotta Aaltonen 2015

Tästä kauniista joululaulun sanoituksesta sekä otsikosta voitte fiksuina ehkä päätellä, että ruudun takana kirjoittelee eräs, joka on HYVIN kyllästynyt Suomen jokavuotiseen sadekauteen, jota ennen myös kesäksi kutsuttiin.
Tiedän, nyt valitan pienestä, koska on ollut myös nättejä päiviä, mutta koko ajan melkein aivan järkyttävään kylmä tuuli. Not for me.

Kuitenkin, viimeviikonloppuna grillailtiin kaveereiden kanssa, kun kerrankin ei tuullut niin paljoa ja oli ihan lämmin.

Jouduttiin grillaamaan pelkkiä nakkeja koska Perniön Siwasta, tai R-kioskilta EI SAA VAAHTOKARKKEJA! >:(
Sunnuntaina olimme Särkänniemessä. Satoi vettä. Koko päivän. MUTTA, yhteenkään laitteeseen ei tarvinnut jonottaa ja sadeviitan sai neljällä eurolla. Itseasiassa todella hauska päivä, sateesta huolimatta.
Olen saanut huonoremonttini jo melkolailla päätökseen, enää puuttuu muutaa hylly ja koruille joku paikka. Heti kun sain tarpeeksi lattiatilaa, avasin jo about kk. sitten saamani kolmentuhannen palan palapelini. Olen jo kauan halunnut avata sen, mutta en ole viitsinyt, ettei paloja mene hukkan kun huoneessa siirretään huonekaluja, imuroidaan, yms. Nyt sain vihdoin avata sen ja huomasin että kolme tuhatta palaa on todellakin hiukan enemmän kuin tuhat.

Olen tehnyt muutamia tuhannen palan palapelejä, jotka ajattelin laittaa seinälle, mutta täytyy katsoa kuinka paljon tämä hirvitys vie tilaa.


Mukana tuli pahvisia liuskoja, joista pystyi tekemään "lokerikon" jos haluaa erotella palat, mutta syksyinen tausta + kaksi vaaleanruskeaa hevosta = kaikki palat ovat samanvärisiäTämän verran olen saanut aikaan kolmessa päivässä :D

Eilen illalla päätin tehdä hauskat jälkiruoka-annokset (tein ne kylläkin kahdeksan jälkeen illalla) joista tuli oikein kivan näköiset.


Tänään olen epätoivoisesti yrittänyt yhdistellä palapelin reunapaloja, soittanut pianoa ja kirjoitellut tänne. Kävin myös polttamassa roskia. Sateessa. Sateenvarjon kanssa. Äiti, jos luet tämän: It wasn't funny. Kuvan taiteellisuusprosentti +100

Hyvin meni Lotta, hyvin meni. Sen piti sammua sitten, kun ne ovat palaneet _loppuun_

 Mutta kyllähän se siitä syttyi uudestaan


Siinä about minun pari lähipäivääni. En oikein tiedä mistä kirjoitella, kun en paljoa mitään tee. :D En ole käynyt tallillakaan leirin jälkeen ja kaipaan kovasti heposen selkään.. :/
Kaipa se kesä tästä vielä EDES JUHANNUKSENA alkaisi...


xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti