17. heinäkuuta 2015

Amigo #2

Olin jo eilen ratsastamassa Sagan ponia Amigoa (siksi otsikossa #2), mutta en saanut kuvia ja ratsastuskin oli vain sellaista löllyttelyä, etten vaivautunut siitä kirjoittamaan.
Tänään kuitenkin sain kuvia ja tunti oli varsin hauska. Amigo on suloinen, sympaattinen ja todella täydellisen luonteen omaava poniruuna. En ole ihan varma kuinka vanha, joten en rupea siitä tarinoimaan mitään. Ruuna viettää kesää kuitenkin samalla laitumella Sagan muiden hevosien, lämppäritamma Samban ja sen tammavarsan kanssa. Varsa on yksivuotias suloinen pikkutyttö, jolla taitaa paha uhmaikä painaa päälle. Tyttönen on itsepäinen ja polkee muiden mielipiteen kavioillaan mutaan. Lisäksi prinsessa taitaa olla Amigon suojelusenkeli, koska ponia oli melko hankala ottaa laitumelta ilman, että varsa oli kimpussa.
Lopulta kuitenkin saimme ruunan ulos ilman eitoivottuja hevosia.
Amigo oli oikein mukava ratsastaa. Vaikka se olikin hiukan tahmea alussa, siitä tuli mukavan kuuliainen pohkeelle ja ohjalle.
Tämän ponin harjoitusravi oli todellakin mukavaa istua

Pidän tästä ponista oikein paljon :)


Myöhemmin otin satulan pois ja kokeilin miten meno sujuisi näin


Muita ongemia ei ilmennyt, kuin että poni katsoi asiakseen hiukan hypähdellä ja nostella takapäätään laukannostojen aikana :DPikku pukkiloikka piristää kesken tylsän ratsastustunnin vaimitä? ;)

Ratsastuksen jälkeen hoidimme Amigon ja veimme sen takaisin laitumelle.

Samba ja varsa

Huomenna menen Huimalla taas maastolenkille ja ratsastan Amigon, joten toivottavasti saan kuvaajan! :)


xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti