14. heinäkuuta 2015

Maastoilemassa ja laidunkuvia

Heips taas! 
Tänään pääsin taas pitkästä aikaa ratsastamaan, kun menimme maastoreissulle Huiman, Samban ja Sepin kanssa. Tietysti Huima joutui vetohevoseksi eli ensimmäisenä oli paksu pullaponi, keskimmäisenä kuuman oloinen lämppäri ja viimeisenä se normaali perusheppa.
Lähdimme tallipihasta hiukan yli kahdeksan. Oli hassua, kun laitoin ponia valmiiksi, se näytti kamalan pieneltä. Ihan kuin olisin kasvanut kymmenen senttiä pituutta tai poni olisi lyyhistynyt kokoon. Tai sitten vaan planeetan kokoinen ruohomaha vetää selkää notkolle... :')
Kuitenkin, matka sujui mukavasti, vaikka en muistanut, että Huima vetää ihan noin paljon. Olympiakuolain oli toisessa renkaassa, mutta lisäturpahihna oli normaalisti, eikä turvan alla kuolaimista kiinni. En tiedä johtuiko se siitä, vai muistanko vain että poni olisi ollut vähemmän menevä, mutta sama se. Lenkki oli kuitenkin oikein mukava ja laukkapätkäkin sujui hyvin, vaikka "jouduinkin" päästämään ponia eteenpäin, kun takaa tulevat olisivat tulleet ohi ;) Ohitimme jopa traktorin ongelmitta, joka oli suuri yllätys kaikille, koska Sepi on vielä nuori ja olisi hyvinkin voinut saada hepulin.

Ennen maastoon lähtöä ehdin kuvailla heposia laitumilla ollessa ja ihan hauskoja otoksia tuli.

Joissakin kuvissa saattaa olla laatu huonompi, kun etsin kamerasta oikeaa asetusta, jouduin zoomaamaan ja vielä rajaamaan tietyt kuvat
 


Todellakin onnistunut kuva, leppoisaa laidunmeininkiä

Imppukin pääsi kameraan


Huima yritti erakoitua (tai piiloutua kameraa) kauimmaisessa kulmassa, mutta joutui silti kuvattavaksi



Kun hevoset kävelivät jonossa kentälle päin, aloin kiinnittää huomiota niiden vatsoihin...

...jotka todella ovat kasvaneet ahkerasti laidunkauden aikana :'D

Siro pieni Fiia... taisiis se oli siro ja pieni vielä meidän leirin aikana...

Ja kukas muukaan kuin pullamaha itse. Pelkäsin, ettei satulavyö mene kiinni, kun vein Huimaa sisälle, mutta menihän se

Suuri sydän, suuri vatsa, niinhän se meni? ;)

 Se tästä päivästä, huomenna on estevalkka, heposeni varmaan arvaatte, ja jos vaan saan kuvaajan niin tulee paaaljon hyppykuvia. Sain jo kuulla että aiheena olisi erikoistesteet eli hyvin aloittaa näin about kuukauden tauon jälkeen heti STOP-portilla, ehkä muurilla, vesimatolla yms... :-----D
Huomenna saatte sitten kuulla mitä kauheaa tapahtuu.. eikunsiis...


xoxo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti