13. marraskuuta 2015

Tylsän illan postaus

Heipsan!
Nyt tulee vähän tylsempää materiaalia, nyt, kun tuli sopivasti tylsä ilta, aion tehdä tällaisen pikkuisen pohdiskelupostauksen.


Marraskuu alkaa olla kohta puolivälissä ja pian on jo joulukuu, eli: Teenko Joulukalenterin?

Olen miettinyt tätä jo pitkään. Joulukalenterin tekeminen oli hauskaa, mutta raskasta. Päiviä jäi välistä, joten mietin, kannattaako sitä tehdä, jos ei ehdi kuitenkaan ihan joka päivä kirjoittaa tai saati sitten ottaa kuvia, että tulisi mielenkiintoisia postauksia?
1. vaihtoehto: Normaali Joulukalenteri, joka päivä, vaikka en välttämättä sitä ehdi
2. vaihtoehto: Muokattu Joulukalenteri, joka viikonloppu yksi/kaksi postausta koko viikosta
3. vaihtoehto: Ei ollenkaan mitään Joulukalenteripostauksia, vaan silloin, kun tulee kirjoitettavaa
Laitan kyselyn tuohon ylös, joten vastatkaa myös siihen!

Täytyypä varmaan tänäkin vuonna käydä ottamassa hiukan tonttulakkikuvia, ehkä jossain ulkona tällä kertaa :)


Huimaa ei oikein kiinnostanut nämä tonttulakkijutut...


Sitten näihin heppajuttuihin.
Tajusin, että enää 9 päivää seuraaviin estekisoihin. Estekisat. Seuramestaruus. 80cm luokka. Huimalla. NO WAY! Pikku pelkuri taas asialla. Tänään estevalkassa hypättiin lopuksi yhtä about 80-85cm pystyä ja siitä vasta riemu ratkesi. Ekalla kerralla kielto, koska tultiin niin lähelle. Toisella kerralla askel oli täydellinen, mutta itse jarrutin pelkällä jännityksellä niin, että tuli kielto. Kolmannella kerralla meni yli, mutta seuraavalla kerralla taas kielto.
En tajua. Miten voi yksinkertasesti pelätä esteitä? Elottomia esineitä, joiden yli tuo poni on hypellyt koko pitkän elämänsä! Nyt mulla on kaksi valkkaa, joiden aikana on mahdollisuus ainoastaan onnistua ja saada tämä typerä pelko johonkin kuriin. Ei kisoihin, varsinkaan seuramestaruuskilpailuihin voi mennä aina sillä fiiliksellä, että "hyi kun noi on korkeita" ja tulla kahdesta kiellosta ulos. Huoh.

Joo, on mulla jotain hyvääkin asiaa: sain nimittäin Huimiksen tälle Melkkilän perinteiselle kahden päivän "jouluvuokralle" joulukuun viimeiseksi ja tammikuun ensimmäiseksi päiväksi ja siitä tulee iiihanaa. Ekana päivänä kaksi tuntia ja toisena päivänä kolme tuntia. Ja kaikki itsenäisesti, ellei pyydä estevalkkaa, johon ainakin minä aion mennä.

Kaksi vuotta sitten jouluvuokrasta: ensimmäisen kerran ilman satulaa

Pakko laittaa vielä tämäkin kun löysin, niin söpö ;)xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti