18. lokakuuta 2015

Koulukilpailut 18.10

Tänään oli siis koulukisat ja samassa seura- ja ratsastuskoulumestaruuksien kouluosuudet. Aamulla ehti tulla jopa hiukan kiire, kun piti laittaa Dandylle sykeröt, Huimis kuntoon ja mennä verkkaamaan.
Dandy oli verkassa samanlainen kuin yleensä, eli minulle outo. Hyvältä kuitenkin tuntui ja pian menimmekin jo maneesiin, koska lähdin ensimmäisenä ekassa luokassa.

Hieno kouluheppa

Rata meni todella hienosti ja Dandy oli todella hyvä. Ainoa pikkuvika oli tietysti se peruutus, joka ei ollut oikein loistava, mutta hienosti 59% radasta, josta oli todella tyytyväinen. 


Herra kiittää ja kumartaa
Dandyn jälkeen oli mukavasti luppoaikaa, sellaiset kolme tuntia, joten sain katsella toisten ratoja ja jutella mukavia.


Lopuksi tulikin sitten taas hiukan kiire verkkaan. Huima oli jotain niiin outoa. Se oli laiska (Huimalle laiska, muille hevosille normaali) eikä liikkunut yhtään, mutta päätin antaa sen mennä 'laiskana' etten joutuisi kokoajan pidättämään.
Parempi joutua antamaan pohkeita, kuin joutua olemaan kokoajan suussa kiinni ja se todella toimi.
Lähdin myös toisessakin luokassa ensimmäisenä, joten lähdin maneesille hyvissä ajoin.


Olin myös tähän rataan erittäin tyytyväinen. Huima, jonka kanssa olen mennyt kahdet koulukisat, joka oli ollut niissä kahdessa erittäin jännittynyt ja liian kovaa menevä, oli rento ja hidas. Sain annettua pohkeita ilman, että se aiheutti jännittynyttä pyrähdystä eteenpäin ja sain ponin menemään oikeita teitä omasta mielestä ainakin kauniisti, vaikka se ei muodossa mennytkään.
Hyvin sujui ja 60% Aikuismerkin koulukokeesta. Yli kuusi prosenttia paremmin kuin viime vuonna samasta radasta.

Ilme luokkaa 10 :D

Erittäin hyvät kisat. Ei mitään valittamista, paitsi etten pitänyt oikeastaan tuomarista. Olen kaikin puolin tyytyväinen kumpaankin poniin ja mietinkin tässä, että voisin tuleviinkin koulukisoihin osallistua Dandylla Huiman lisäksi.
Ehkä tässä on sittenkin ainesta myös kouluratsastuksen puolella!


xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti