5. heinäkuuta 2016

Sekalaista soppaa

Noniin, koneen äärellä jälleen. En ehtinyt torstain jälkeen julkaista oikein mitään, kun olin torstaina tallila yötä ja perjantaiaamuna lähdettiin kahden kaverini kanssa veneelle. Olin tehnyt Kuukauden parhaat kuvat -postauksen jo kotona valmiiksi, joten sen sain helposti julkaistua, mutta koko postausta en jaksanut yökyläilystä kirjoittaa.

Pidimme leiriläisille torstai-iltapäivällä leirikasteen. Leiriläiset saivat mm. kävellä vesilammikoista ja turve-vesi-sekoituksessa, ratsastaa Imppu-ponilla ilman satulaa, silmät tietenkin sidottuina. Kentällä hiihdettiin hiihtoratsastussuksilla hiekassa muutama metri, kunnes piti mennä sarjaeste yli, ali, yli ja ali. Seuraavaksi oli vesimatto joka oli täytetty turpeella ja vedellä ja työnnetty esteiden alle niin, että siitä piti ryömiä. Sen jälkeen kaikkien piti silittää avokadoa, onkia kolikko psyllium-vesi-sekoituksesta, joka tuntui aivan räältä, syödä lusikallinen mansikkahilloa ja juoda "taikajuomaa" eli tyrnimehua. Lopuksi vielä piti onkia kivi prixi-vesi-sekoituksesta.


Illalla kuvasin kun kaverini ratsastivat ja sitten menin itse ratsastamaan Lotalla. Aikataulu vähän venyi, olin tulossa pois hevosen selästä kahdentoista jälkeen. Hupsis.

Kentällä oli sen verran hämärää, että suuri osa kuvista oli tätä laatua...

Lopulta sain kameraan asetuksen, jossa kuvissa on pikkuisen tuota rakeisuutta, mutta niistä tuli tarkkoja vähemmän heilahtaneita.Lopuksi otettiin vielä pari vidota. Yritin korjailla niiden valotusta ja Youtubekin korjasi vielä pikkuisen, mutta pimeä se silti on.

Minni-kisu

Söimme ja menimme nukkumaan ja aamulla lähdinkin puoli kymmenen kotiin. Kymmeneltä siten lähdettiin veneelle. Minulla oli kamera mukana, mutta jotenkin kuvaaminen jäi taka-alalle. Pelasimme korttia lähes koko ajan ja kävimme uimassa kylmässä merivedessä. Kävimme kahdella saarella ja kahdessa eri saunassa, toisessa meidän saunavuoromme oli kello 00-01, koska kaikki muut vuorot olivat jo varattu.
Soudimme soutuveneellä ensimmäisen saaren vieressä olevaan hieman isompaan maaplänttiin, jossa oli kauppa ja kirjasto ja sen sellaista. Sieltä sitten löytyi hyvät iltapalat.


Merivesi oli kylmää molemmilla saarilla, mutta kävin silti kaksi kertaa uimassa!En nyt osaa täsät viikonlopusta sen enempää kertoa. Oli aivan superhauskaa ja en olisi jättänyt sitä väliin mistään hinnasta. Tulimme sunnuntai-illalla kotiin ja lysähdin sohvan nurkkaan katsomaan Pretty Little Liarsia ja siinä vietinkin loppuillan. Matkailu on rankkaa, vaikka hyvin tulikin nukuttua veneessä.xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti