23. heinäkuuta 2016

Tie naisen sydämeen käy kenkien kautta

Näinhän se on ja tänään sen huomasin. Lähdimme aamupäivällä yhdentoista aikoihin Turkuun, kauppakeskus Myllyyn, jossa menimme ensimmäiseksi Rossoon syömään. Söin taas erityisen hyvän pippuripossun ja sen jälkeen lähdin metsästämään shoppailtavaa.
Kokeilin Halosella erästä mekkoa ja vahingossa jätin kännykkäni sovituskoppiin. Ehdin käymään lähes koko toisen kerroksen vaatekaupat läpi, kunnes vasta huomasin erään tietyn tärkeän esineen olevan hukassa. Koska olin ollut sovituskopissa Vero Modan lisäksi ainoastaan Halosella, päätin käydä siellä ensin. Ja kassalta kysyessäni sieltähän se löytyikin.

Sitten lähdimmekin XXL:ään ja siellä hurahtikin sitten lähes kaksi tuntia. Iso kauppa ja paljon ostettavaa. Löysin kasan erilaisia ratsastuskypäriä, mutta en ainuttakaan kivaa ja sellaista, minkä haluasin. Mielessä kummitteli lenkkarit tai juoksukengät, mitkä tarvitsisin ja äkkiä nekin löytyivät.


New balancen iiiihanat siniset juoksukengät


Lisäksi XXL:stä mukaan tarttui yksi valkoinen kauluspaita, jota voisin ajatella kisoihin laitettavaksi...


... sekä pinkki urheilupaita.


Kenkäosastoa eteenpäin mentäessä löysin aidot Converset joiden hinta pyöristettiin naurettavan pieneksi, joten olihan nekin pakko laittaa pakettiin ja koriin.Eikä ostokset toki loppuneet siihen. Kaupasta löytyi myös sata paria sukkia, kännykkäkotelo, kaikkia mahdollisia ja mahdottomia terveys- ja superfood jutuja yms.
Lisäksi käytiin jossain hassussa sisustuskrääsää, kenkiä ja laukkuja myyvässä kaupassa, josta löysin vielä yhdet kengät. Matalakorkoiset kengät, jotka sopivat erinomaisesti uuden hameeni kanssa.
Kotiin palatessa olikin monen monta kassia ja kenkälaatikkoa. Punnitse & Säästä -kaupassakin tuli käytyä ja sieltä tuli hyvä saalis: Tangoja, muutama Cream Soda, jonkun ihme kookosvesi ja vähän lakritseja.Niiden lisäksi oli vielä jos jonkin näköistä tarpeellista pikkutavaraa:
(Miksei nää kuvat tuu oikein päin??)

Hähää nappasin kirjakaupasta ensimmäisen osan Mustan Tikarin Perintö -sarjaa, joka on tavallaan "Spin-Offia" Mustan Tikarin Veljeskunta-sarjalle. 

Tämä kuvasto tuli mukaan vain siksi, koska suunnitelmissani oli ostaa GoPro-kamera, mutta nyt olen jo ajatellut vähän muuta enkä ole varma haluanko sitä, joten päätin selata kotona kuvastoa ja tutkia mitä oikein haluaisin.


Tältä näytti meidän ostokset, jotka oli tosiaan tehty about kolmessa tunnissa.


Sellainen päivä Myllyssä tänään, kohta puoliin lähden antamaan hepoille iltaruuat Melkkilään ja otan kameran mukaan, jos sattuisi olemaan jollakulla hepalla kivaa iltatreeniä laitumella.xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti