12. syyskuuta 2016

LINKKAA BLOGISI !

Kaipaan uutta väriä blogiluettelooni, joten tehdäänpä nyt ihan tämä perus Linkkaa blogisi-postaus. Toivottavasti myös joku Jalustin.netin kävijä tämän huomaa. ;)


HUOM!  
Olisin erittäin kiitollinen, mikäli kaikki käyttäisivät linkeissään alempana olevaa punaisella värjättyä koodia, jotta minun ei tarvitsisi erikseen copypastettaa jokaista linkkiä. Kiitos. :)
Mitä luultavimmin katson ensimmäisenä tällä tavalla linkitetyt blogit, joten jos haluat blogisi lukulistalleni... tiedät mitä tehdä. ;)

Käytä tätä:  <a href="http://www.bloginosoite">blogin nimi</a>

Heittomerkkejä " " ei saa poistaa koodista vaan osoite ja nimi tulee niiden väliin!

Linkkaa siis oma blogisi yllä olevalla koodilla kommentteihin ja kirjoita lyhyt esittely (ei romaaneja, tutustun kyllä blogiisi ennen kuin skippaan sen). Etsin mieluiten hevosiin ja ratsastukseen suunnattuja, aktiivisia ja melko kuvapainoitteisia blogeja, joiden teksti on helppolukuista, eli ei mitään kaunokoukeroa sun muuta. Voit linkata myös muitakin kuin omia blogejasi, mutta suosittelen kysymään ensin luvan blogin kirjoittajalta.
Tarkistan kaikki kommentoidut blogit ja julkaisen myöhemmin postauksen, jossa esittelen X-määrän lukulistalleni päätyneitä blogeja. Määrä riippuu tietysti kuinka monta blogia olen löytänyt, tai kuinka monta tähän edes kommentoi.

En tiedä vielä postauksen tarkkaa ajankohtaa, mutta ainakin tämän vuoden loppuun asti on aikaa kommentoida!xoxo


11 kommenttia:

 1. Ruskein silmin

  Ruskein silmin on tarina -01 syntyneestä tytöstä joka seuraa unelmiaan kuin hai laivaa. Hevosten lisäksi mukana myös muita tassuja ja aiheita

  VastaaPoista
 2. Outoa menoa

  Blogi kertoo suomenhevosruuna Iikorista, jolla käyn ratsastamassa kerran viikossa. Blogiin tulee postauksia laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 3. Hanskat hukassa

  Blogi kertoo 16-vuotiaan ratsastajan arjesta ratsastuskoulussa:)

  VastaaPoista
 4. Pörheää Menoa


  Blogissa seikkailee reilun vuoden ikäinen metsästyskoira Pörri, jonka menoa seurataan blogissa aikas aktiivisesti. Lisäksi mukana on toteutunut unelma, ratsastustuntien vakkariratsu, kimo tamma Ferrari, jonka kanssa tie on vasta alussa.

  VastaaPoista
 5. Better than Pearls

  Blogissa seurataan omakasvattisuokkien arkea ja kehittymistä ratsuiksi. Vuoden lopusta touhuihin pääsee mukaan myös welsh cob -tammavarsa. Tavoitteena koko konkkaronkalla laatuarvostelut, kasvattajakisat, breedersit sun muut ikäluokkakinkerit. Paljon suomenhevosasiaa ja juttuja myös kasvatuksesta.

  VastaaPoista
 6. Small Dreams

  15-vuotias Inga kirjoittelee elämän menoistaan lifestyle-blogia. Postauksia on arjen kuulumisia, ostosten esittelyjä, asukuvia, diy-juttuja, avautumisia ja kaikkea niiden väliltä ja ulkopuolelta. Toivottavasti tykkäät! :)

  VastaaPoista
 7. http://sydamenlyonti.blogspot.fi/

  Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle ja siinä sivussa tulla hyväksi hevosvalokuvaajaksi.

  VastaaPoista
 8. blogin nimi

  20-vuotias turkulainan Maija korjoittaa muodista, kauneudesta ja opiskelusta. Blogi voidaan laittaa muoti -kategoriaan, mutta myös my day tyylisiä videoita ilmestyy silloin tällöin. Olisi mahtavaa, jos kävisit edes kurkkaamassa!❤️

  VastaaPoista
 9. En tiedä voiko tänne vielä linkata, mutta pistän nyt kuitenkin :D

  Pennin pyörittäjä

  Blogi kertoo isosta ponineidistä, jolle työskentely ei ole se kaikkein mieleisin asia. Arkihömppää ja välillä vähän vakavamielisempää harrastamista. Kirjoittajana laajan huumorintajun omaava (muka) aikuinen. Paha kertoa blogista kun klikkaamalla selviää paremmin!

  VastaaPoista
 10. Poniruuna Ressu

  Poniruuna Ressu -blogi kertoo enemmän ja vähemmän täysjärkisestä isosta, mustasta ponista, joka myös Herra Ponina tunnetaan. Allekirjoittanut on pian 16-vuotias punapää, joka kovin haluaa tutustua poniinsa vielä paremmin ja luoda yhteisen ja kestävän ponisuhteen.

  VastaaPoista