23. heinäkuuta 2017

Esittelyssä: Runaway Child

Jotkut tarkkasilmäiset ja uteliaat ovat saattaneet jo huomata, että olen kirjoitellut toistakin blogia viimevuoden loppusyksystä asti. Olin pyöritellyt asiaa päässäni jo jonkun aikaa, mutten kuitenkaan ollut valmis julkaisemaan oman elämäni asioita julkisesti. Kai pelkäsin tuomitseista, että joku olisi kommentoinut "ei ketään kiinnosta" tai jotain vastaavaa. Kirjoitin blogia siis yksityisenä, kunnes keväällä päätin julkistaa kirjoitukseni. 

Ensimmäinen banneri.
Blogin nimi Runaway Child syntyi musiikista, mistäs muustakaan.

Blogin julkistaminen ei muuttanut mitään. Kirjoittelin ja julkaisin edelleen postauksia arjesta ja juhlasta, elämästä ja sen sellaisesta. Kirjoittelin välillä itselleni, välillä kuin minulla olisi ollut suurikin joukko lukijoita. En muista tarkalleen missä vaiheessa sain ensimmäiset lukijani, mutta se oli hyvin pian julkistamisen jälkeen. Ensimmäiset kommentit sain kesäkuiseen Wannabe-luontokuvaaja -postaukseen. 

Pieni linkki tässä blogissa, esittelysivullani ei ole johtanut monenkaan katseljan tietä Karanneen lapsen blogiin, enkä aiemmin tehnyt asialle mitään sen takia, etten ollut varautunut katselijoihin. Julkaisin nyt tekstiä, joka on avoin koko nettimaailmalle, kaikki voivat lukea ja tuomita sen. Nyt haluan blogille näkyvyyttä, kuuluvuutta ja ennen kaikkea mainostusta. Tiedän, että hevosblogimaailmassa ei nämä lifestyleblogit ole kuuminta hottia, mutta lifestyleblogimaailma onkin aivan asia erikseen. Nyt on aika jättää linkkejä joka puolelle. 

Nykyinen banneri.

Päätin jo alussa, että blogistani löytyy kaikille jotain. Sieltä tulee tulevaisuudessa löytymään ruokaohjeita, kirja- ja elokuva-arvosteluja, erilaisia erikoispostauksia, mahdollisesti meikki- ja kosmetiikkajuttuja, ostoksia, yms. Koska niihän blogin sivupalkissa lukee: 

Valokuvausta, musiikkia, lukemista, kirjoittamista, elokuvia, leipomista ja 
ruuanlaitoa. Shoppailua, aurinkoa, matkailua, sekä kirkkaita värejä.

Päiväkirjan tapaisia tekstejä elämästä ja elämän viereltä - villeimmistä 
unelmista. Haaveilua ja vesisateessa huokailua, sekä tietysti paljon 
kuvia omasta naamasta.


Kyllä, tämä postaus oli puhtaasti ja vain ja ainoastaan, pelkästään, mainostusta. Haluan ei-enää-niin-tuoreelle blogilleni enemmän näkyvyyttä, koska miksen sitä voisi haluta. En ymmärrä sitä, kun valitetaan "ettei olisi sopivaa haluta enemmän". Minusta se on ihan okei, jopa toivottavaa. Se on se, joka puskee ihmiset eteenpäin ja isompaan tavoitteeseen. Ei mikään hissuttelu.

Joten käykää ihmeessä tutustumassa! xoxo


2 kommenttia:

  1. Ihan oikein oli laittaa linkkiä tänne, sillä täältähän voi hyvinkin löytyä uusia lukijoita, jotka eivät vielä blogistasi tienneet! :) Kävin muuten tsekkaamassa tuon oreo-muffinit ohjeen, ja taidan varastaa sen kokeiluun vielä ennen kouluun lähtöä, namskis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun löysit jotain kokeiltavaa! Oreo-muffinit oli tosiaan hyviä, mutta parantelemisen varaakin on vielä :p

      Poista