11. lokakuuta 2015

Kuulumisia ja kisasuunnitelmia

Vähän taas kirjoitteleminen jäänyt taka-alalle... Ratsastamassa olen käynyt, hiukan kuviakin on silloin tällöin tullut mutta kirjoittaa en ole vain ehtinyt/jaksanut/viitsinyt, milloin mitäkin.

Junujen järjestämät kisat tuli ja meni ja ihan hyvä päivä oli. Itse en kisannut, koska (yllätys yllätys) poni varattiin heti, enkä halunnut mennä muilla. Se olikin ihan hyvä päätös, koska meillä ollisi tullut ongelmia sen suhteen, ettei olisi ollut kuuluttajaa.

Kisat tosiaan alkoivat taas klo 10 eli oli melko sumuista vielä silloin

Päivä sujui ongelmitta ja junnujaosto keräsi hyvin rahaa.
Nyt on tulossa koulukisat ja osallistun taas seuramestaruuteen, eli menen Aikuisratsastusmerkin kouluohjelma 2010 -radan Huimalla. Suunnittelin, että olisin mennyt Lotalla toiseen luokkaan, varmaankin Helppo C:2 2000, mutta tulikin pieniä ongelmia. Tuossa viikko sitten sain tietää, että Lotalla on ikenissä jotain mustelmaa ja pientä haavaa, eli kuolainta ei voi käyttää, joten menin maanantaina riimu+ohjat-systeemillä.
Ihan hauskaa se oli, mutta ei heppa kyllä suostunut taipumaan senttiäkään. Nyt Lotta sai hackamore-suitset ja menen niillä ekan kerran huomenna. Toivon vaan, että neiti saisi kuolaimet takaisin käyttöön viikon sisällä (joo aika turha toive) koska haluaisin todella päästä sillä kisoihin ja hackamoreilla ei vissiin saa kisata ainakaan koulua, enkä tiedä vuokraanko Lottaa koko ensi vuotta, kun Melkkilässä on vaan tyyliin yhdet koulukisat vuodessa. Huoh.

Tänään olin jo pitämässä heppakerhoa, jossa juoksutimme Leeviä ja menen viiden aikoihin takaisin tallille opiskelemaan niiden hackamore-suitsien laittoa. Seitsemältä on kouluvalmennus Huimiksella ja toivon todella, että se menisi hyvin. Olen tässä viimeiset 3-4 edellistä koulutuntia saanut listan mukaan Dandyn ja kerran onnistuin vaihtamaan sen Huimaan ja se hiukan harmittaa. Perjantaina kuitenkin menin Huimalla ja poni oli estetunnilla niiiin loistava. Ekaa kertaa ~kolmeen viikkoon hyppäsin yli 70cm esteitä. "Mä vähän nostan noita esteitä Lotalle ja Huimalle." sanoi opettaja ja nosti siitä turvallisesta kuudestakymenestä sentistä kahdeksaankymmeneenviiteen senttiin.
Eikä tullut edes ongelmia, niin loistava tuo poni osaa olla. Aivan iihhana. <3


xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti