25. joulukuuta 2015

Joulu 2015 +ulkoasumuutoksia

Hyvää Joulua, hiukan myöhässä! 

Muutin ulkoasua taas, koska olen erittäin kokeilunhaluinen, enkä koskaan jaksa pitää samaa banneria/ulkoasua pitkään. Etenkään tuota edellistä, koska se oli väriltään niin kesänsävyinen. Nyt tein uuden talvisen ulkoasun +bannerin ja olen tosi tyytyväinen.
Löysin vielä yhden tosi hyödyllisen blogin Blogikoodeja, josta sain todella paljon inspiraatiota, vinkkejä ja muutosta blogiin. Tästä tykkään!
Jouduin tekemään tuon bannerin neljä kertaa. Katsoin Youtubesta videoita, kuinka tehdä banneri ja sain selville pari kivaa niksiä, jolla saa tekstiin helpommin nuo mustat rajat. Videossa oli bannerin mittoina 1000 x 400 ja tietysti kun tein sen, se oli 200px liian lyhyt. Uudestaan ja 1200 x 450 ja bannerista tuli oikean kokoinen. Sitten kuitenkin alhaalla oleva sinertävä laatikko, johon tuli nuo sivujen linkit, ei ollutkaan keskellä, eikä oikean kokoinen, joten uusiksi.
Kolmannessa bannerissa vasemman puolen häivytysraja oli ruma, (en ollut onneksi sulkenut gimppiä, vaan sain jatkettua sitä suoraan keskeneräisestä bannerista) joten neljännessä bannerissa häivytin reunan suoremmaksi. Tämä on nyt hyvä ja rakastan noiden sivujen ulkoasua ja sitä, kun ne ovat ns. "bannerissa".

Ps. Vaihdoin blogin nimeä (taas)  joten nyt on kyllä todella Huimaa menoa! ;)


Sitten joulun viettoon!

Vietimme jouluaattoa oikeasti jo viimeviikon sunnuntaina, mutta päätin kirjoittaa vasta nyt. (laiskuuttako?)
Kuitenkin, jouluruuaksi oli peuraa ja kermaperunoita (alkaa tuo perus kinkku jo hiukan tympiä neljässätoista vuodessa) tietysti jääkellarilohta ja lisukkeina perunasalaattia, toista majoneesisalaattia, tomaatteja, kurkkua, saaristolaisleipää yms.


Jälkiruuaksi oli sacherkakku, vaniljapannacotta, piparkakkujäädyke, joka tosin avattiin vasta seuraavana päivänä, nutellainen juustokakku, pari päivää sitten tehty taatelikakku ja itse tehty "fudge". Toffeefudge tosin oli erittäin hankalaa syödä: se oli todella, todella tönkköä, tahmeaa ja venyvää. Muttä hyvää se oli!


Ehdin siinä ruuan jälkeen jonkun tunnin pelata pleikkarilla Uncharted 3-peliä (olen täysin siihen hurahtanut ja mennyt jo kerran läpi), kunnes avattiin lahjat.

J.R. Wardin KUNINGAS, eli 12. osa ja se näyttää niiiiin hyvältä kirjahyllyssä jonon jatkona! :)))♥  Nyt multa puuttuu enää kolme sarjan kirjaa, kaksi jonon keskeltä ja uusin

Ah, aikuisten värityskirja, mandalat ♥  Täydellisyyttä

Uudet ihanat puuvärit, joiden terät olen ehtinyt jo kuluttaa

So much love!♥♥  Toinen tuotantokausi Doctor Who:ta

Sukkia

Lapaset

Aivan ihanat mustat lökärit ja just mun värinen T-paita

Converse-villasukat♥  Olen niiiiin rakastunut näihin!

Lisäksi sain 70€ lahjakortin Hööksille, joten saan uudet ratsastushousut(!!), ihanan pehmolelupupusen, jonka mahassa on lämmitettävä riisipussi, teemukin ja teetä ja Reesee's suklaata!
Eilen söimme sitten yhdeksänkymmenen kilon kinkkua ja perunamuussia +rosollia ja maistui todellakin. Tämän vuoden joulu meni kyllä ihan nappiin!xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti