29. joulukuuta 2015

Itäkeskus & alennusmyynnit

Olimme pari päivää sitten, taisi olla sunnuntai, Itiksessä joulualennusmyyntien ekana päivänä. Lähdimme aamulla kymmenen jälkeen ajamaan, täältä maalta kun kestää ajaa pääkaupunkiseudulle se pari tuntia.
Olimme kolmea minuuttia vaille kaksitoista Itiksen parkkihallissa ja jotkut odottelivat Stockmannin ovien takana, kun eivät päässeet vielä sisään. Me "viisaat maalaiset" menimme sitten pääovesta sisälle, onhan ne nyt auki, vaikka kaupat eivät ole.

Siitä lähdimme kiertämään kauppakeskusta ja löytyi niin paljon ihania kauppoja, joita ei Salon Plazassa ole. Zara, Mango(!!), New Yorker, Gina Tricot, Carlings, Din Sko, Name it, JC, Only, yms yms, Kaikista ihanin kauppa oli kuitenkin Modtex, josta löysin niiiin täydellisen persikanvärisen mekon rippijuhliini. Alennuksessa se oli vain viisikymppiä, mutta emme ottaneet sitä heti. Ikävä kyllä. Koska myöhemmin takaisin tullessamme huomasimme sen olleen ainoa alennustuote ja myyty. Nyyh. :'(

Mango oli iloinen yllätys, Virossa ollessani ihastuin kauppaan kovasti ja harmitti, kun sitä ei ole Salossa. Samoin JC, senkin myymälä suljettiin Salosta.
Löysin Zarasta kivat farkut, oikean väriset ja kivat & Vero Modasta iiihanan neuleen. En kuitenkaan ostanut mitään heti, jos löytyisi jotain vieläkin kivempaa, rahamäärät kuin olivat kovin rajalliset.

Kävimme syömässä Raxissa ja tulimme sinne juuri oikeaan aikaan. Saimme odotella vapaata pöytää ehkä minuutin, kunnes sellainen vapautui. Sitten väkeä alkoikin lapata sisään ihan kunnolla, joten hyvään aikaan tulimme.
Raxin jälkeen, kun olimme syöneet itsemme ähkyyn, kävin ostamassa sen neuleen. Jonoa ei silloin ollut, koska kaikki olivat syömässä.Sitten meninkin Zaraan katsomaan niitä farkkuja.

Zarassa sai jonottaa ehkä noin kaksikymmentä minuuttia. Jonoa oli toisella puolella valehtelematta viisitoista metriä, mutta mitä muutakaan voisi olla alennusmyyntien ensimmäisenä päivänä. Menimme toiselle puolelle kauppaa ja siellä jonoa oli  vain noin kymmenen metriä. Laiha lohtu, mutta kuitenkin.Kun odottamiset oli odotettu, menimme Suomalaiseen kirjakauppaan ja sain taas kaksi rakasta kirjaa. Nyt ei puutu enää kuin viimeinen, joka on julkaistu tänä vuonna ja sillä ei ole kiire. Pieni paniikki kyllä iski: mitä jos sarja loppuu? Mitä sitten enää kerään ja toivon joululahjaksi? Apua!


♥♥♥

Pitkä jono... ensimmäinen puuttuu, se on kaverilla lainassa

Lisäksi juuri ennen lähtöä kävimme tietysti CandyTownissa ostamassa isot pussilliset irtokarkkeja ja halusin tietysti ottaa muutaman hassun karkkijauheen, joita olin maistanut joskus.


Aamulla ajattelimme, että voisimme mennä Hööksin liikkeeseen katsomaan niitä ratsastushousuja, mutta olisi pitänyt ajaa Turkuun asti, joten ei.

Ajoimme siis kotiin ja illalla sitten Star Wars - Empire Strikes Back, lettuja marshmallow fluffyn kera ja viisi kiloa irtokarkkia nassuun. Ai että.

Bueno päivä. Tekisin mielelläni uudestaan ja ehkä seuraavalla kerralla sitten illalla Star Wars - Return of the Jedi ;)
Mahtavaa, sain juuri sellaiset farkut, joita olen etsinyt jo pitkään, kaksi kirjaa, jälleen yhden neuleen, karkkia hehe ja eilen illalla sain vielä uuden ripsivärin. Jes!
Nyt on karkkipussista jäjellä enää muutama Rollo-toffee :)xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti