11. helmikuuta 2016

Keväisempi ulkoasu & kisasuunnitelmia~Monday left me broken
Tuesday I was through with hoping
Wednesday my empty arms were open
Thursday waiting for love, waiting for spring love... ~


Totta tosiaan kevättä odotellaan... onhan nyt jo helmikuu!
Vaihdoin ulkoasun ja muutin bannerin (esittäkää edes yllättyneitä... :D) hiukan keväisempään tyyliin. Bannerin kanssa sähläsin noin viisi miljoonaa kesrtaa kunnes siitä tuli ihan hyvä tosi jees.

Ja nytpä tuli hyvä aika kertoa suunnitelmista kevätkauden kisoihin. Näihin ensimmäisiin ensiviikolla (kai) oleviin kisoihin joihin pääsen, sain osallistuttua tutulla turvallisella ponskilla, eli Huimiksella. Onneksi. Kaikki hyvät heposet menivät ensimmäisen päivän aikana. Listat tulivat siis keskiviikkona (kaveri pääsi koulusta aikaisemmin ja laittoi minun nimeni listaan (x ) ja tulin itse vasta seitsemän jälkeen, koska kahdeksalta oli kouluvalkka.
Kun en nyt pääse maanantaisin menemään koulua Huimiksella, niin pakko se joskus on treenata ja nämä tehovalmennukset ovat todellisia aarteita. Mentiin lähes koko valkka voltilla, tehtiin sitä normaalisti ja siirtämällä takaosaa sisällepäin. Hyvä harjoitus, mutta Huimalla vaikea koska poni itse ei oikein tajunnut hommaa. Kuitenkin, yllätyin suuresti miten jo alkukäyntien jälkeen ponin ravi oli tahdikas ja pehmeä, eikä ollenkaan jännittynyt, kunnes tajusin että sehän oli mennyt jo kaksi tuntia aiemmin päivällä.
Kuitenkin, valkka oli hyvä ja harmittaa edelleen kovasti että ne koulukisat on niin huonona päivämääränä. Pohdin jo että se rippikoulun viikonloppuleiri loppuu sunnuntaina, josko voisin lähteä sieltä vaikka kello kahdeksan ja suunnata Melkkilään... :o  Hankala homma, mutta ehkä selviää.

Niin, seuraavista estekisoista piti vielä se sanoa, että taannuin 50-60cm luokkaan :3 Luokkia oli 50-60cm, 70cm ja 80cm. Päätin että alustavasti menen pienimpään, koska jos poni lähtee minusta estevalmennuksissa käsistä, se lähtee myös kisoissa. Ihan oman ja ponin turvallisuuden takia en halua hypätä seitsemässäkymmenessä sentissä olevia esteitä nopeina laakahyppyinä, tai rysähtää esteen sekaan huonon askeleen ja vauhdin takia. Jos estevalkat alkaa tästä sujua (no huomenna menen Dandylla valkkaan, joten harjoituksen puutetta tulee olemaan) voisin mennä siihen 70cm luokkaan, mutta hiukan kauhulla sitäkin mietin.
Sitäpaitsi pikkuluokassa olisi hyvä mahdollisuus saada puhdas rata ja mahdollinen sijoittuminen, joka on juuri sitä mitä nyt kaipaan. Saisin itseni kerättyä täältä pohjalta, kun saisin hyviä ratoja alle.

~Katse eteen ja suupielet ylöspäin, eikö vain ;)xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti