30. maaliskuuta 2017

NYT HARMITTAA


Voisin päräyttää muutaman rivillisen kirosanoja muutamaksi eri kieleksi ja itkeä kuinka typerä olen, mutta se ei auttaisi mitään. Epäilen, että mikään ei auta enää tähän. Minulle tuli sähköpostiin Googlelta viesti, että tallennustilani albumiarkistoissa on vähissä. Eli olen siis käyttänyt 15 gigatavua, viisitoista. Olen saanut viidentoista gigatavun verran kuvia googleen noin viidessä vuodessa. 

Tästä seurasi se, että kuvia ei voinut enää ladata täydellä resoluutiolla, joten jotain tarvitsi tehdä. Noh, fiksuna tyttönä etsin googlen albumiarkistot ja poistelin vanhoja turhia kuvia. Ja kun näytölle hyppää ponnahdusikkuna, jossa lukee nämä kaikki hyödylliset tiedot mistä kaikkialta kuvat katoaa, eihän sitä kannata lukea. Joten tässä kävi nyt näin, että hävitin albumiarkistoista joka ikisen kuvan 17. huhtikuuta 2016 asti!! Ei **** voiko näin typerä ihminen edes olla? Yli puolet blogini postauksista ovat nyt kuvattomia, koska tuhosin jokaisen kuvan sieltä, mihin olin ne ladannut. Sieltä, mistä ne tähän blogiin tulevat. Idiootti! 

Nyt en oikein osaa päättää mitä teen. Poistanko vain kaikki postaukset siihen asti ja aloitan ns. alusta, mutta se ärsyttäisi aivan suunnattomasti. Mitä pidempi blogiarkisto, sitä kokeneemmalta bloggaaja vaikuttaa ja sitä suuremmalla todennäköisyydellä ihmiset jäävät lukemaan pidemmäksi aikaa. Jos blogiarkistoa on yhden vuoden verran, bloggaaja voi vaikuttaa juuri opettelevalta aloittelijalta. Ja muutenkin osa noista postauksista on ihan hyviä ja niitä oli kiva lueskella välillä.
Mutta en haluaisi noita kuvattomiakaan postauksia katsella turhaan. Tulee vain paha mieli.


JOS JOKU TIETÄÄ MITEN KUVIA SAISI PALAUTETTUA GOOGLEN ALBUMIARKISTOON, HÄN KERTOKOON SEN MINULLE JA SAAKOON IKUISEN SIUNAUKSEN !
Olen valmis mihin tahansa, että saisin nuo kuvat takaisin. Lisäksi joukossa oli paljon sellaisia helmiä, joista en haluaisi luopua. Toki ne ovat ulkoisella kovalevyllä tallessa kotona, mutta jos se joskus hajoaa, olisi kiva kun ne olisi edes netissä tallessa. :(

Joten avulle olisi tarvetta. xoxo


2 kommenttia:

 1. Anonyymi30/3/17

  1.Siirry roskakoriin.
  2.Vie kohdistin palautettavan kuvan tai videon päälle ja klikkaa Valmis .
  3 Valitse oikeasta yläkulmasta Palauta 4.Palauta. Kuva tai video palautetaan takaisin Google Kuvat kirjastoon ja albumeihin, joissa kuva tai video oli aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löydä noista googlen kuva-arkistoista roskakoria, kun luulisi niiden menevän johonkin sinne, eikä oman koneen roskakoriin. Ja oman koneen roskis oli tyhjä :/

   Poista