7. elokuuta 2016

Mitä tulikaan tehtyä...

... ja mitä ei? Kesäloma on lopussa ja koulu alkaa. Tein Summer bucket list 2016 -postauksen kesäloman alussa leirin jälkeen ja nyt on aika katsoa mitkä tavoitteet sain siis suoritettua ja mitkä täytyy jättää ensi kesälle.


Ottaa paljon aurinkoa.
Onnistuin. Vaikken ottanutkaan sitä kovin monena päivänä (Suomen kesällä ei oikein voi...) mutta yhtenä päivänä makasin kahdeksan tuntia ulkona auringossa. Toki kävin välillä sisällä syömässä tai vaihtamassa kirjan, täyttämässä vesipullon, mutta aina oli suunta takaisin ulos. Seitsemän aikoihin aurinko ei enää lämmittänyt kunnolla niin en jaksanut enää siellä tuhlata aikaa.

Käydä uimassa enemmän kuin kaksi kertaa.
Epäonnistuin. Kävin uimassa tasan kaksi kertaa, kun oltiin kahden kaverin kanssa veneellä ja toisen kerran leirillä. Toki kävin myös alkukesästä uimassa kouluretkellä, mutta eihän sitä lasketa. En vain saa aikaiseksi koskaan lähteä uimaan, kun polkupyörällä menee niin kauhean kauan ja kotiin tullessa tulee sitten uudestaan hiki.

Maastoilla auringon nousussa/laskussa.
Onnistuin puoliksi. En maastoillut, vaan olin kentällä, eikä auringon lasku ollut kovin näyttävä kun paksut pilvet peittivät sen.

Ottaa paljon kuvia.
Onnistuin. Olen kesäloman aikana saanut yhteensä noin 1130 kuvaa kymmenien tarkkuudella. Että luultavasti se riittänee yhdeltä kesältä. Ja Lotastakin olen saanut mukavasti kivoja kuvia, huomenna tulee luultavasti lisää.

Mennä kaikkiin mahdollisiin estevalmennuksiin.
Onnistuin (kai) puoliksi. Estevalmennuksia on tullut vastaan yksi. Menin siihen. Mutta menin siihen Huimalla, enkä Mimmillä niin kuin suunnittelin, niin kuin piti.

Voittaa rimakauhu ja hypätä valmennuksessa joku 90cm rata.
Epäonnistuin. Perjantaina leirikisoja katsellessa katsoin kasikympin pystyä ja mietin että miten oon ikinä uskaltanut hypätä tollasia... Kentällä oli jossain vaiheessa pikkusia 50cm ristikoita ja ne olisivat olleet minulle juuri oikean kokoisia!


Ja viimeinen toive ei myöskään toteutunut, mutta sepä ei ollutkaan kunnon aikomus, vain pikkuinen viaton toive ja pikkutytön unelma. Epäonnistuin kahdessa aikomuksessa, mutta mitäs pienistä, ensi vuonna uudestaan!xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti