4. kesäkuuta 2016

Mitä pakata ratsastusleirille?

Jotkut tarkkasilmäiset ovatkin saattaneet jo huomata, että lähden huomenna Melkkilään ratsastusrippileirille. Leiri alkaa aamulla kello 10. ja loppuu torstaina joskus iltapäivällä. Ohjelmassa tulee olemaan ratsastusta, teoriaa ja jeesustelutunteja (lue: rippikoulua). Odotan leiriä todella innolla ja en malta odottaa huomista. Luultavasti en saa ensi yönä lainkaan unta, mutta ei se mitään, leiri odottaa. ;)

Nyt olen pakannut jo kaiken mitä muistan, ainoastaan kassista puuttuu kännykän laturi, sillä on hiukan auki mistä sellaisen löydän kun oma katsoi asiakseen hajota, sekä kamera, josta äsken siirsin kuvia koneelle. Lisäksi kassin päällä odottaa makuupussi, tyyny joka ei millään mahtunut sinne, sekä hattu, jonka ajattelin laittaa päähäni huomenna.

Tältä näytti sohva, kun olin kasannut siihen suurimman osan roinasta, mitä tarvitsen

Ensimmäisenä kassiin sujahti tietysti ratsastushousut. Kunnes tajusin, että tarvitsen niitä jo maanantaina, joten kaivoin ne ylimmäiseksi.

Sitten meni tyyny, mutta myöhemmin jouduin kaivamaan senkin ulos, koska se vei kassissa niin paljon tilaa.

Alimmaiseksi meni siis loppujen lopuksi pyyhkeet ja bikinit, niitä tarvitsen luultavasti vasta tiistaina tai keskiviikkona.

Tietysti piti ottaa shortseja, pelkään pahoin että unohdan lempishortsini kotiin, koska ne ovat tällä hetkellä pyykkinarulla kuivumassa myös lempppari ratsastustoppini kanssa....

Sukkia monta paria! (ja muita alusvaatteita)

Kolme ratsastustoppia ja pyykkinarulla odottamassa yksi. Kaksi vapaa-ajan paitaa ja kaksi ratsastukseen tarkoitettua T-paitaa pilvisemmille päiville, kun ei tarvitse pelätä niitä T-paitarajoja :D

Shampoo, AURINKORASVA, hammasharja ja -tahna, hiusarja, ponnareita, rippikoulupassi ja rukousnauha. En tiedä tulemmeko noita rukousnauhoja tarvitsemaan, mutta olen sitä käyttänyt siitä asti kun se tehtiin, joten tarvitsen sen mukaan vapaa-ajalle.

Tärkeimmät: lätsä, juomapullo ja kuulokkeet!

Saatan perua sanani... ehkä ne leirimässyt saattavat olla tärkeimmät. Kuitenkin, Novellen sinkki aprikoosi-jasmiini-juttu, (rakastan yli kaiken!) klassikko tuttifrutti choco-karkkipussi, muutama hopeatoffee (joita en varmaan enää ikinä löydä tuosta kassista), sekä iso sipsipussi. 

Minulla on erittäin korkeat toiveet tämän maun suhteen, saattaapi tulla uusi lempparisipsi.

Otin mukaan myös rippikoulua varten Ihan Sama-oppikirjan, raamatun, sekä muistiinpanovälineet, ihan kuin otin viikonloppuleirillekin. Lisäksi otin kaksi hupparia tuulisille ja viileämmille päiville. Vielä muutama päivä sitten säätiedoitus sanoi että ensiviikoksi yli kahtakymppiä joka päivä, mutta nyt näyttää hiukan synkemmältä. Puolipilvistä ja alle kahtakymppiä. Tuleekohan tässä vilu? Foreca sanoo että torstaina olisi koko päivän alle 15 astetta! Hyi! Ja keskiviikosta ensiviikon maanantaihin asti pitäisi tulla vettä... Mitäköhän tulee mun rippijuhlista...

No, nyt kun kaikki tarpeellinen (ja ehkä vähän tarpeetonkin) on pakattu kassiin ja vetoketju ähkitty kiinni, tuli nyt vasta mieleen ottaa hieman isompi kassi. Pelkään nimittäin, että vetoketju ratkeaa, ja sinne pitäisi saada mahtumaan vielä ne pitkät housut... :/

No mutta hyvää kesäloman ensimmäistä viikkoa, tämä on viimeinen postaus ennen leiriä ja ensiviikolla taas kirjoittelen. :)



xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti