28. elokuuta 2015

Harjoittelua aluekisoihin

Viimeinen (ja ensimmäinen) estevalkka ennen aluekisoja, ja ulkona oli satanut niin paljon, että jouduimme menemään maneesiin. Huima oli jo edellisellä tunnilla, joten laitoimme radan johon kuului kaksi kaarevaa linjaa ja puomi-puomi-puomi-okseri-jumppis.
Poni tuntui alkuverkassa jo niiiin pehmeältä ja hyvältä, että suorastaan leijaili. Ravi oli pehmeää ja siinä oli hyvä jopa istua, kun teimme voltteja esteiden ympärille. Laukassakaan kierrokset eivät nousseet liikaa ja puomi-okseri-jumppis meni hyvin.
Seuraavaksi tulimme toisen linjan, jossa oli ensimmäisenä about 60cm korkea portti.

Aloitin hitaasti kouluradalle sopivassa laukassa, poni oli kaula kaarella ja vähän valui kaarteessa sisäapujen läpi ja tuli huonoon askeleeseen, eikä hypännyt. 
(laatu on kyllä niin mahtava että..)

En ruvennut panikoimaan, ihmeiden ihme, vaan nollasin tilanteen ja aloitin alusta. Laukka oli hyvä, poni hereillä ja linja sujui kuin itsestään. Siitä seuraavat esteet vain sujahtivat alta ja viimeinen ratakin onnistui erittäin. hyvin.

Kerrankin sain videon radasta, kun maneesissa kuvat on tuota ylempää laatua.. :D

Poni oli aivan mahtava. Niin pehmeä ja hyvä kuin olla voi ja todellakin se ensimmäinen kielto oli täysin oma syyni. Jos tämä setti jatkuu kisoihin (ja jos menen ratani vasta Nean ja Huiman jälkeen.. (-; ) niin kisoista saattaa tulla erittäin hyvät. Junnujaoston tekemää porkkanaporttia tuskin otetaan 70cm luokkaan, koska se on sen verran korkea.
xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti