25. elokuuta 2015

Hyviä uutisia ja muutoksia

Ensin hyviä uutisia!

Ei nyt mikään maailmaa mullistava tieto, mutta minulle ihan mukava; Huima poniseni tuli juuri sopivasti kuntoon ja sillä saa mennä aluekisoihin ^_^ Ei aiheuttanut valinnanvaikeutta, eli pääsen hyppäämään sen 70cm radan. Toivon vain, että ponin saikku ei johda ikävään liian kovaa menevään poniin. Eilen koulutunnilla sai nimittäin pidätellä ihan kunnolla ja ihan koko ajan, mutta oli se vain niin tuttua ja turvallista. Ponin satulaan istahtaessa tuntui heti se sama yhteys. Täydellinen poni.

Sitten vähän muutoksia tulevaan tallielämään, tämä tyttö sai vuokraponin. ^_^ First Dinero, eli Lotta-niminen 21-vuotias hellyydenkipeä pikkutamma, tulee olemaan vakio hölkytelyheppa tässä lähiaikoina, en tiedä kuinka kauan. Hauskaa tulee luultavasti olemaan, koska Lotta-heppa ja Lotta ratsastaja ja vielä Lotan toinen vuokraajakin on Lotta :'D  Että yritäs siinä sitten tietää ketä tarkoitetaan.
Noh, huomenna menen ihan normaalille koulutunnille Lotalla, koska haluan ensin kokeilla millainen se on ratsastaa. Tähän asti olen käynyt kerran selässä ilman satulaa ja suitsia, kun omistaja tarkisti ontuuko hevonen ratsastaja selässään. Hypätä hepalla ei saa, koska etujalat ei kestä, mutta saan tehdä ihan mitä vain muuta. Saan maastoilla yksin tai porukassa, mennä koulua, kävellä vaikka koko tunnin jos heppa siltä tuntuu, tai mennä puomeja. Jiihaa!


xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti