26. elokuuta 2015

Kamera koulussa

Yritin tehdä vähän MyDayn kaltaisen postauksen, koska biologian tunnilla piti mennä metsäretkelle kasveja kuvaamaan, joten otin kameran kouluun.

Reipas ja iloinen kouluunlähtijä (tai somekielellä "ootd")


Kaksi ensimmäistä tuntia meillä oli äidinkieltä. Ensimmäisellä tunnilla katsoimme kesken jääneen Henkien kätkemä-elokuvan loppuun ja toisella aloitimme esitelmän teon elokuvasta.



Seuraava tunti oli matikkaa, mutta tunnilla vain kertailimme edellisen tunnin asoita ja teimme yhdessä esimerkkejä.

Aamulla etsiskelin babylipsejä ja vasta matikantunnilla muistin, että nehän oli penaalissa :o




Joo, matikka ei ole enää mun aine

Matikantunnin jälkeen oli ruokailu ja ruokana oli perunoita ja nakkikastiketta. Ruokalaan en sentään ottanut kameraa, joten kuvat jäivät vähemmälle, mutta ruuan jälkeen lähdimme sateessa kävelemään vanhalle lukiolle, jossa on englannintunnit.


Aikamuodot oli liian kova pala


Englannintunnin jälkeen vielä bilsan tunnit, mutta emme lähteneet sateen takia metsään, mutta koulun pihalle sai mennä kuvailemaan. Näpsin muutamia ihan hyviä otoksia, kunnes alkoi tihuttaa enemmän ja pakenin sisälle.



Vaahtera ^_^


Erittäin harvinainen liikkuva ja ääntelevä kasvi, joka suostui poseeraamaan yhtä kuvaa varten

Pääsin kahdeta ja menin kotiin syömään erittän hyvää mustikkakukkoa. ;)

Koulun jälkeen lähdin kavereiden kanssa ulos ja myöskään sieltä en kuvia ottanut, mutta kotiin tullessa oli lettuja valmiina :P


Älkää kysykö mikä näitä kirjoituksia vaivaa, en vaan keksi mitään mielenkiintoista. Tosiaan, aiheena kun on koulu, niin ehkä mielenkiinto ei ole kauhean korkealla, mutta kuvia sentään on :D


xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti