1. tammikuuta 2016

Suurin intohimoni: bannerit

Tai oikeastaan bannerien tekeminen. Jälleen kerran eilen ja tänään löysin itseni oman koneeni äärestä gimp auki ja banneria vässäämässä. Hups.
Luin muutama päivä sitten Voitto Kotiin-blogista vanhan bannerintekopostauksen, jossa puhuttiin gimpin brusheista, eli niistä "siveltimistä", joilla on hienoja muotoja. Tämänhetkisessä bannerissa gimpin omalla brushilla on tehty pyöreän kuvan taakse hassu vaaleansininen kuvio. Eilen katsoin Youtubesta videon, jossa kerrottiin että brusheja voi ladata netistä ilmaiseksi! Koska gimpin omat brushit ovat niin toivottoman tylsiä, lähdin heti surffailemaan nettiin hakusanalla "gimppiin brusheja".
Haku tuotti tulosta ja löysin DevianArt -nimisen sivuston, josta yksinkertaisesti Gimp brushes -hakusanaa käyttäen kivoja brushipaketteja, jotka latasin koneelle ja siirsin gimppiin.


Hetkeä myöhemmin olikin banneri valmiina ja ihania brusheja käytettävissä. 
Tästä tuli muuten täydellinen, mutta otsikon fontti ei oikein nappaa, enkä jaksanut rajata hepoa ihan niin täydellisesti kuin yleensä, MUTTA brushit on ihania! ♥

Tämän tein eilen illalla, mutten voi käyttää sitä vaikka hieno tulikin, koska oikeanpuoleinen Lotan kuva on yhden tai kaksi pikseliä alempana kuin muut kuvat ja se näkyy varsin hyvin valkoisella taustalla, jos kuva on oikeassa koossaan


Näissä kahdessa bannerissa kuvat olivat vanhoja, mutta tänään ja eilen oli jouluvuokrat ja eilen sain kuvia, joten ehkä saattaa tulla uusi banneri uusista kuvista. Kunhan saisin kuvat itselleni hehe.
Tänään sain videon yhdestä tunnista, mutta julkaisen postauksen vasta eilisestä kertovat jälkeen.xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti