25. maaliskuuta 2016

☼ Indiadays ☼

Terveisiä Auringosta!

Tai ainakin lähes yhtä kaukaa. Paras loma tänä vuonna. Aurinkoa ja lämpöä, mitä muuta tarvitsee? No, juotavaa ja suolaa. Merivettä. Tai allasvettä. Aurinkotuoli on kiva olla, samoin pyyhe ja bikinit.
En nyt jaksa jokaisesta päivästä kertoa erikseen koska a) en muista ja b) tehtiin joka päivä samoja asioita: syötiin, otettiin aurinkoa ja uitiin altaassa ja Arabianmeressä.

Sain koulusta tehtävän: Ota Rufus-nalle mukaan ja laita siitä Instagramiin kuvia eri paikoissa Intiassa. Tehtävä oli todella hauska ja varsinkin koska se oli niin "vapaa"

Rufus valmiina lähtöön!Aamupala lentokentällä. Lähdimme kahdelta aamuyöstä ajamaan Helsinkiin ja koska lento lähti kuudelta, ehti tulla hiukan nälkä. Aamupala oli kuitenkin erinomainen, vaikka olikin törkeän kallis.

Lentokoneesta piti tietysti räpsiä miljoona auringonnousukuvaa, mutta olimme hiukan liian myöhään pilvien päällä


Vuoristoa, en ole ihan varma mikä tässä on kyseessä, mutta Pyreneitten yli lennettiin ainakin

Arabimaiden päällä, tuo merivesi näyttää niin upealta ettei ole tosikaan!

Dubai, tai jokin sen lähikaupungeista


Ah, Dubain pilvenpiirtäjät


Lentomatka sujui aika mukavasti, vaikkakin tuli järkyttävänä järkytyksenä, että kymmenen tunnin lennolla on niin pieni kone, ettei siellä ole edes sitä telkkaria. Ei mitään viihdettä koko matkan aikana!
Olin varannut mukaani koko Percy Jackson-sarjan (vaivaiset viisi kirjaa) ja kuinkas kävikään... kolmantena päivänä olin jo lukenut kaikki.

Dubain kentällä


Näkymä hotellihuoneen parvekkeelta. Aina kun katson tätä kuvaa, silmäni kohdistuvat noihin ruumiilta näyttäviin kuivuneisiin lehtiin... :D

Ranta piti käydä heti katsomassa, sinne kun oli matkaa ehkä kaksisataa metriä

Arabianmerellä oli kovat aallot, mutta niitä oli ihana hyppiä


Oikeassa alanurkassa oleva "Lassi" oli jotakin jugurttipohjaista juotavaa, joka virkisti mukavasti. Hotelliin saavuttuamme saimme heti ilmaiset maistiaiset Mango Lassia, mutta seuraavana aamuna kun aamupalapöydässä Lassi-koneesta valutin itselleni juotavaa, se taisi olla Butter-Lassi tai jokin, koska se maistui aivan piimältä. En tykkää.

Fresh Lime Soda oli myös hyvää, siinä oli Limen mehu, soodavettä ja sokeria ja suolaa. Itse tykkäsin enemmän jos otti pelkästään makeana... heh

Chicken Tikka Masala. Intialaiset osaavat todella tehdä ruokaa!


Naan leipä oli taivaallista, varsinkin valkosipuli-juusto-naan leipä. Se olisi voinut olla nimeltään Nam leipä.

Lehmiä, ne tulivat tutuiksi. Kaduilla tuli vastaan paljon lehmiä ja joka ilta hotellin vierestä kulki lehmäparaati, menossa ties minne

Jopa allasbarin nimikyltti oli lehmän muotoinen. Itseasiassa jopa Dabolimin eli Goan lentokentän työntekijöillä oli kravaatissa pieniä lehmiä :D

Allasbaarin juotavia... nami!
Auringonlaskusta ei tullut kovinkaan näyttäviä kuvia, koska se ei oikein miltään näyttänyt. 


Lehmä lukemassa illan Menyytä

Tämä oli ehdottomasti kaunein ammu minkä olen ikinä nähnyt!


Jääkahvit, oli muuten hyvää!


Mausteita myynnissä markkinoilla


Pyyheasetelmat olivat hauskoja...

...mutta paras oli viimeisen päivän asetelma, minne oli päässyt jopa Rufus-nalle :D

Loma oli mitä mahtavin ja ainoa miinus oli hotellin sänky, jossa en pystynyt nukkumaan. Oli ihanaa rentoutua altaalla koko päivä, käydä välissä syömässä ja sisällä suojassa auringolta, mutta kuitenkin se kuumuus on niiiin ihanaa.
Ensivuoden matka taitaa olla jo aika varma juttu, Back to the Thailand. Mennään Hua Hiniin vielä kerran, ainakin kerran. ;)xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti