9. maaliskuuta 2016

MYYNTI-ILMOITUS

Porkkanan tuoksuista iltaa kaikille lukijoille, täällä kirjoittelee (kavioilla hieman hankalasti) blogin oma tähti Huima, sekä Lotta-rouva-heppa tuossa selkäni takana yrittää nähdä mitä kirjoitan. Mimmi on tuolla hiukan kauempaa ja yrittää heitellä välikommentteja.

Asiaan siis, teimme näin naisten kesken pienen salaliiton ja päätimme, että jos saamme tarpeeksi hyvän hinnan, myymme Lotan (ratsastajamme siis) pois. Tässä laatimamme myynti-ilmoitus:

MYYDÄÄN
14-vuotias, säkäkorkeudeltaan 163cm korkea tyttö. Sekaratsastaja: kelpaa ponit, hevoset ja ex-ravurit, kunhan on alla jotain, jolla on turpa, häntä ja neljä jalkaa. Kammoaa Suomenhevosia, en siis suosittele kenellekään Merata Magnus-nimiselle.

Hienoa rotua, perussuomalainen.

Sitkeä, pysyy selässä ja istuu keskellä satulaa. Hyvät käsivoimat, mutta nekin loppuvat ajoittain.
(Joskus jää roikkumaan suuhun - T: Mimmi)

Esteillä yritystä riittää, mutta tosipaikan edessä onneton. Radan korkeus riippuu siis aivan kavioeläimen korkeudesta. Pienemmällä korkeintaan 80cm, isommalla ja luotettavalla kaverilla voisi päästä jopa yli 90cm, pienellä harjoituksella. Askeleen näkeminen joskus ongelmana, jonka seurauksena jättää ratsunsa oman onnensa nojaan.
Koulupuolella noin Helppo B-tasoinen, osaa joitakin Helppo-A:n asioita. Hyvä istunta, kehittyy aika nopeasti. Joskus ongelmia käden paikoillaan pitämisen kanssa, mutta yrittää aina parhaansa.
Maastoilee yksin tai kaverin kanssa, menee jopa ne kovimmat laukkasuorat ilman turhaa panikointia yms. Tykkää mennä luonnon helmassa varsinkin käyntipätkät aika pitkällä ohjalla.

Luulee olevansa kilpailutyyppiä, mutta jännittää niin paljon ettei saa aamuappeitaan syötyä. Jännittää kaikenlaisia erikoisesteitä, paitsi sitä toiseksi hirveintä, eli vesimattoa.
On osallistunut kerran Hevoshullu Power Cup-kilpailuun ja päässyt alue-estekarsintaan asti, ja on tullut Melkkilän seuramestaruudessa kolmannelle sijalle vuonna 2014.

Tykkää harjailla, rapsutella ja (yh) pestä. Putsaa suitset ahkerasti, purkaa ja rasvaa yms, mutta satulan putsaamisessa lintsaa.

Hyperaktiivinen kamerankäyttäjä, siis loistokaveri linssiluteelle.

Sisua löytyy yhtä paljon kuin tallottuja varpaita ja kuolattuja takkeja yhteensä, samoin kuin huumoria. Ääntäkin löytyy tarpeen vaatiessa kuin pienestä pitäjästä.
Tallilla yleensä iloinen, joskus angstaa keittiössä, mutta satulaan päästessä on taas normaali iloinen itsensä.
Antaa hangata silmäkulmaa ja turpaa tunnin jälkeen takkiin, mikäli suu ei ole kuolainen. Tykkää venytellä meitä hevosia, mutta itse on kankea kuin heinäseiväs.

Utelias kokeilemaan kaikkea uutta, kilpailunhaluinen ja voitontahtoinen. Joulukisoissa tai muissa tunnilla järjestettävissä leikkimielisissä kisoissa kaikki tai ei mitään, oikeissa kisoissa sitten vähän niin ja näin.
Kaiken kaikkiaan ihan hyvä tyyppi, mutta joskus ottaa hermoon.

HINTA: 15kiloa porkkanoita ja 20 omenaa jokaiselle, siis yhteensä 45kiloa porkkanoita ja 60 omenaa.
Ei ylläpitoon tai vuokralle. Yhteidenotot ja lisätiedot Melkkilän ratsutallilta, vain yli 6-vuotiaalle ja mielellään tamma.

Terveisin: Huima, Lotta ja Mimmixoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti