21. lokakuuta 2016

Ratavideo estevalkasta

Tänään oli taas perjantaisen estevalmennuksen aika ja heppana oli Mimmi. Seuraavat kilpailutkin odottavat jo kulman takana ja tällä kertaa kisataan esteiden puolella. Ratsastuskoulumestaruuden esteosuudessa hyppään Mimmillä ensimmäisen kasikympin radan ja voin myöntää että nyt jo hiukan jännittää. Tämän päivän valkassa oli viisi estettä, joista kaksi oli kasikympissä radan aikana ja ne näyttivätkin aaika isoilta. 
Mutta jotenkin sitten esteitä lähestyessä se ei ollutkaan enää niin pahan näköinen, ainoastaan silloin kun seisoi vieressä. Kiitos siitä sitten - en kyllä tiedä kenelle.

Postauksen kuvitin parilla Lotta-kuvalla, jotka otin kerran heppakerhon aikana.


Mimmi oli verkassa ihan normaali itsensä, hankalasti koottava ja vähän pitkä ja matala. Neitinen oli välillä jopa vähän liiankin menossa, kun pienen ristikon jälkeen singahdettiin eteenpäin tykinkuulan lailla. Onneksi sain sen kitkettyä pois muutamilla verkkahypyillä mitä teimme, koska radalla siitä olisi voinut tulla ongelma.
Ratana meillä oli siis neljän laukan suora pysty-okseri-linja, porttipysty diagonaalilla, kaareva neljän tai viiden laukan pysty-pysty-linja pitkällä sivulla ja lankkupysty toisella pitkällä sivulla. Radalla tulimme loppuun vielä ensimmäisen linjan okserin.

Rata meni omasta mielestä ihan kohtalaisen hyvin, vaikka pystyille paikat eivät aina ihan onnistuneet. Radan ensimmäinen este tuli aika tiukasta kaarteesta, joten laukkaa piti pitää todella voimakkaasti yllä ja hyppy tuli silti aika pohjaan. Puomikin kolahti kivasti, mutta ilmeisesti pysyi kannattimilla. Pystyt ovat heikkous, en näe askelta niin hyvin, enkä osaa arvioida tuleeko se kauas vai lähelle.


Mutta joo, siinäpä tän päivän estevalmennus, en turise turhia enempää kun kuviakaan en saanut.xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti