17. lokakuuta 2016

Syksyä ulkoasuun ja pohdintoja joulukalenterista

Nyt kun alkaa syksy saapumaan ja syyslomakin jo alkoi, sain kuvia koulukisoista ja päätin väännellä taas uutta banneria. Ja tottakai uusi taustakin piti saada, joten selasin jälleen Voitto Kotiin-blogin erästä postausta josta voi ottaa erilaisia taustoja käyttöön. Valitsin samanlaisen kuin viimeksi, mutta nyt väri on mukavan syksyinen. 

Banneristakin tuli omasta mielestä tosi kiva, saa heittää mielipiteitä ja ideoita!


Asia jota olen ulkoasussa nyt miettinyt, on tekstin tasaus. Haluaisin, että postauksissa olisi automaattisesti tekstin tasaus molemmille reunoille niin kuin tässä tekstikappaleessa, koska en tykkää enää tuosta tasauksesta vasemmalle. Mutta koska postauksia kirjoittaessa unohdan aina laittaa tasauksen molemmille puolille, en halua sitä ruveta käyttämään ettei käy niin, että joissakin postauksissa se on ja joissakin ei. Tarvitsisin siis jonkin pienen koodinpätkän, jolla tasauksen saisi automaattiseksi. Ja nyt kun en käytä enää tuttua ja turvallista simple-mallia, niin en löytänyt apublogeistakaan apua.


Mutta joo, ennen kuin höpisen liikaa koodeista ja kehityksestä, tahdon sanoa muutaman sanasen tämän vuoden joulukalenterista!
Jo kesällä päätin, että tänä vuonna teen sen.Teen joulukalenterin kunnolla, niin että joka päivä tulee yksi postaus. Ja siinä sitten lähdin kirjoittelemaan joulukalenteripostauksia valmiiksi heinäkuussa. Keksin, että jos suurin osa postauksista on valmiiksi kirjoitettuna luonnoskansiossa odottamassa, nehän saa julkaistua ilman työtä yhdellä napinpainalluksella. Ehkä voi lisätä pari kuvaa, ettei ole pelkkää tekstiä, mutta siinähän ei mene kauaa. 

Nyt katselin noita luonnoksia ja suurin osa on edelleen pelkkä otsikko ilman yhtään tekstiä, joten nyt on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa hommiin. Onhan tässä syysloma aikaa!
Saa heitellä ideoita! Aikaa on jouluun asti, joten jos ideoita tulee - kertokaa ihmeessä. :)xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti