1. lokakuuta 2016

Kuvaajana ratsastustunnilla

Nyt kun sadetta ei ole tullut pariin päivään ja kenttä on kuivunut, pääsi sinne taas ratsastamaan kivassa aurinkoisessa säässä. Tänään tallilla ollessa sain aikaiseksi kuvata ensin hiukan estetuntia ja sen jälkeen koulutuntia. Estetunti oli jo lopussa ja aikaa oli joku vartti kun tallille ehdin, joten sieltä sain vain muutamat näpsyt Neasta ja parista muusta mutta en ole varma saaako niitä tänne laittaa joten en laita.

Nea meni Huimiksella ja meno näytti tosi hyvältä! Tässä lähiaikoina olen vähän seuraillut sen menoa ja näyttää ihan että se on saanut hyppyintoa taas päälle isoillakin esteillä. 70-80 pikkurata meni todella hyvin.


On se niin kaunis :D


Kun estetunti oli ohi, haimme Amigon tarhasta koska tänään oli viimeinen päivä kun ratsastin sitä ja päätin mennä sen jo päivällä kun aurinko paistoi ja valossa sai hyviä kuvia. Amigon ratsasteluista julkaisen postausta huomenna koska yritän ruveta pitämään 1postaus/päivä-rajan, ettei yhtenä päivänä tule kolmea ja sitten seuraavina viitenä päivänä ei tule mitään.

Kun Amigo oli haettu, oli Pulun vuoro koska Nea meni sillä koulutunnin.

Neiti olikin tänään aika menossa ja alkutunnista näytti tosi vahvalta. Nea itse ei kuulemma tykkää Pulusta ollenkaan, joka on mun mielestä täysin epäymmärrettävää (<- onko tuo edes sana?) joten nyt molemmilla on suosikkisuokit joista toinen ei pidä.


Oli taas sen verran myrtsi ilme ettei viitsi tänne julkaista... voisi tulla kuvauskielto! :---D
En kyllä ymmärrä miksei Nea tuosta Pulusesta tykkää koska tunti näytti menevän tosi hyvin, vaikkakin heppaa sai kuulemma koko ajan vain pidättää. Ravissa tuli tosi kivan näköisiä pätkiä ja laukka näytti myös hyvältä. 

 ♥xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti