18. tammikuuta 2017

Kuvakisa Instagramiin? + höpinää

Pahoittelut suunnittelemattomasta postaustauosta, jotenkin vuoden ensimmäisten postausten jälkeen blogi vain jäi taka-alalle. Nyt yritän aktivoitua ja kirjoitella enemmän.

Mutta siis, ideoita vaan tupsahtelee päähän koko ajan. Olisi aika paljon kirjoitettavaa ja muuta tehtävää, mutta en saa aikaiseksi. Kaikki varmaan tietää Instagramissa järjestettävät kilpailut, paras kuva X asiasta, putoat jos..., yms. Olen nyt itse suunnitellut hiukan järjestäväni sellaista, mutten kuitenkaan ole ihan varma. Haluaisin, mutta hiukan arveluttaa.

Oletettavasti kilpailussa olisi oltava palkinto ja koska minulla ei oikeastaan mitään materiaalia ole, se voisi olla shoutout tai joku vastaava, mutta inhoan sellaista mainostusta. Hei menkää seuraamaan tätä ihmistä, jotta se saa enemmän seuraajia. Hyi ei. Ei yhtään mun juttu. 
Mutta sitten tulee se mutta. Mitä jos kukaan ei osallistu? (tottakai osallistuu, mutta mitä jos osallistujia tulee 5?) Olisihan se kurjaa. Olen aika epäaktiivinen hevosinstagramin puolella, toki selaan päivittäin läpi uusimmat kuvat, tykkäilen ja kommentoin, mutta en päivittele itse kuin ehkä kerran pari kuukaudessa. Koska en saa kuvia ja yritän pitää feediä yllä :D  
Joten ei ole pienintäkään aavistusta mikä olisi kilpailun vastaanotto.


Tässä kohtaa vähän mainostusta.. Instagram: @laukatentahtiin_lotta


Hyppäys asiasta toiseen....
Olen jo jonkin aikaa pitänyt toistakin blogia, yksityistä lifestyle-blogia johon päivittelen enimmäkseen kuvia. Käytän sitä paikkana mihin saan postata omaa naamaa ilman että kukaan kyllästyy ;-)  Toki blogi on ollut olemassa vasta muutaman kuukauden eikä siellä vielä ole kauheasti materiaalia, mutta kiinnostaisiko ketään lukea muutakin kuin heppailua? 
Tästä blogista alkaa varmaan pikkuhiljaa kadota vähän kaikennäköinen muu kuin hevoset - joulustakin kirjoitin vain toiseen blogiin - koska en viitsisi kirjoittaa samaa postausta kahta kertaa kahteen eri blogiin. En tiedä tuleeko toinen blogi ylipäätään olemaan kauaa olemassa, olen yrittänyt aikaisemminkin tehdä myös lifestyleblogia, mutta se on aina jäänyt pois. Mutta toisaalta, silloin en ollutkaan ihan yhtä hurahtanut valokuvaamiseen...Jätän tämän nyt vain tähän, kommentoikaa ihmeessä kiinnostaisiko teitä lukea muustakin kuin hevosista ja katsella pärstääni muutenkin kuin kypärä päässä. Ja hei, haluan myös ne no ei oikeastaan kiinnosta -kommentit, koska niistä tiedän että ei kiinnosta :D
Ja kommentoikaa myös osallistuisitteko Instagramissa kuvakisaan tai vastaavaan. Laitan ehkä myöhemmin myös blogin sivupalkkiin äänestyksen asiasta, antakaahan äänenne. Ja saa tietysti heitellä ideoita kilpailun aiheeksi/millaisen kilpailun haluaisitte. 


xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti