29. tammikuuta 2017

Mitä sanoa kun ei ole sanottavaa?Olen lukenut aika monestakin blogista, kuinka tammikuu on ollut haastavaa aikaa, motivaatio on ollut kadoksissa ja/tai on ollut syystä tai toisesta postaus- tai ratsastustaukoa. Täällä bloggerin puolella on ollut minullakin hiljaista - on mennyt monta päivää etten ole edes jaksanut kirjautua sisään. Olen tarkastanut uusimmat postaukset suosikkiblogeista, mutta siihen se on sitten jäänyt. 

Motivaatio on hukassa oikeastaan vain blogin puolella. Ratsastus sujuu paremmin kuin pitkiin aikoihin, Mimmi on estetunneilla ihan loistava - varsinkin verkassa sileällä - ja koulutunneilla saan kaikki hevoset menemään miten haluan. Edes Maucca ei ollut täysin vastenmielinen, koska sain ratsastettua sitä hyvin. Saan opettajilta paljon kehuja ja kuulen että olen kehittynyt. Motivaatio on oikeastaan korkealla. Mutta silti en tee mitään. Olen missannut uudenvuoden lupauksista huolimatta jo kaksi mahdollista valmennusta, este ja kouluvalkan ja nyt jälkikäteen se harmittaa. 


Näistä hyvin menneistä ratsastustunneista on silti todella vaikea kirjoittaa, koska ei ole mitään minkä kanssa tekstiä julkaisisi. Olen testannut kameraa nyt maneesin ei-enää-niin-uudessa valaistuksessa ja tullut siihen tulokseen, että pitää olla isompi putki, ISO-arvo edelleen Hi1 tai Hi2 ja kuvat ovat silti herkästi heilahtaneita. Tietysti auttaisi, kun osaisi säädellä muitakin asetuksia kuin ISO-arvoa, mutta enhän minä osaa. Opeteltavaa siis.
Mutta kamera siis toimii, kuvat ovat selvästi helpompi saada tarkoiksi ja ne ovat valoisampia. Ainoa mikä puuttuu on se kuvaaja. Ja hei, kuka haluaa lähteä pariksi tunniksi tallille palelemaan märässä kelissä, ellei sitten ole fanaattisen innokas valokuvaaja? Ei mulla ole sellaisia kavereita. :D 


En oikein tiedä mikä tämän(kään) postauksen idea oli, haluan vain sanoa että blogi kyllä herää tästä eloon. Ennemmin tai myöhemmin, postauksia alkaa tulla normaaliin tahtiin ja saan uusia kuvia. Nyt kuitenkin pyydän teitä olemaan kärsivällisiä, voi olla että näitä tällaisiakin postauksia - joissa ei ole mitään ideaa - tulee jonkin verran.

Hei, masentava tammikuu on kohta ohi!

xoxo


3 kommenttia:

 1. Muistan, kun itekin vielä heppabloggasin ja vihasin talvea ja maneesissa ratsastusta just sen takia, kun niissä olosuhteissa on mahdotonta saada kuvaajaa, jolla vielä ois riittävä kalusto ja taitoja siihen valaistukseen! Mutta tsemppiä, kyllä se bloggaus motivaatio taas valoisimpien kelien ja kivemman materiaalin myötä löytyy :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 2. Blogisi arvostelun löydät seuraavasta osoitteesta:
  http://pollenkirjakarsina.blogspot.fi/2017/02/blogiarvostelut-part-2.html

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla 😍

  VastaaPoista