1. tammikuuta 2017

Uudenvuodet lupaukset

Tein joulukalenteriin postauksen Tavoitteet vuodelle 2017 ja nyt se alkoi hieman harmittamaan. Olisi ollut järkevämpää väkertää jokin pienempi ja turhempi kuvapostaus, kuin yrittää vääntää isoa postausta niinkin rajallisessa ajassa. Eihän tuossa ollut mitään järkeä, kun siitä jäi paljon asioita pois yrittäessäni saada isoa postausta ulos pienessä ajassa. Jälkiviisaus on aina hyvästä!

Postauksessa oli enimmäkseen vain ratsastukseen itsessään liittyviä asioita ja ne olivat tavoitteita. Nyt listaan tähän muutamat jutut, mitä aion vakaasti tänä vuonna saavuttaa, vaikka veren maku suussa.


Lupaan käydä ysiluokan loppuun erinomaisesti ja panostaa asioihin täysillä. 
Olen himan lepsunut tavoitteestani ja arvosanat eivät näytä enää yhtä hyviltä kuin kasiluokan lopussa. Toki sain yhdeltä opettajalta kasiluokan todistukseen kolme täyttä kymppiä koska opettaja piti minusta ja esitelmistäni, mutta nyt opettaja vaihtui enkä pääse enää niin helpolla ja sen kyllä huomaa. :D

Lupaan aloittaa lenkkeilyn, kuntoilun ja treenaamisen. 
Vaikka kaikki samaan syssyyn, samapa se. Kunhan tulisi harjoiteltua kunnon kohotusta edes se kolme-neljä kertaa viikossa plus ratsastukset. Tämäkin minun piti aloittaa heti jo kesäloman jälkeen mutta kappas, se vähän jäi...

Lupaan suorittaa puhtaita ysikympin ratoja Mimmin kanssa.
Huomatkaa monikkomuoto. En halua, että jään hinkkaamaan kasikymppiä toiseksikin vuodeksi, nyt on aika nousta jälleen ylöspäin. Enkä halua, että menen sen ensimmäisen ysikympin vuoden viimeisissä pikkujoulukisoissa, missä ei ole mitään väliä miten rata menee. Haluan suorittaa vähintään kaksi - Melkkilässä kun ei estekisoja ihan joka kuussa järjestetä ja ulkopuolisiin pääsy on melko vaikeaa - puhdasta ysikymppiä, sitten katson itseni suorittaneeksi tämän tehtävän.

Lupaan ratsastaa edes yhden Helppo B-tason kouluradan.
Hevosella ei ole väliä, mutta toki mielelläni suorittaisin sen Dandyllä, koska sillä olisi mahdollisuudet saada erinomaiset prosentit. Olen oppinut jo aika hyvin ratsastamaan Dandya ja koulukisat ovat onnistuneet aina yli odotusten.
Lupaan hankkia helppo C-tason kouluradoista yli 60 prosenttia.
Kaikista C-radoista joille menen näillä vanhoilla tutuilla hevosilla (Huima, Dandy), täytyy tulla yli 60% paperiin. Ainoastaan, jos menen kisoihin jollain uudella tuttavuudella jolla en ole ratsastanut kauheasti, tai sitten Lotalla jolle annan armoa, prosenteilla ei ole väliä.

Lupaan pyöräillä/kävellä tallille aina kun on siihen mahdollisuus. 
En laiskottele tänä vuonna. (toivon silti että äiti ei lue tätä ja suostuu viemään minut tallille jos sataa kaatamalla vettä..) Viime kesänä toki menin jopolla aika usein, mutta monesti tuli sellainenkin päivä, kun vaadin autokyydin koska olin myöhässä tai en jaksanut pyöräillä. En mukamas jaksanut pyöräillä alle kolmen kilometrin matkaa, jonka varrella ei ole kuin yksi loiva ylämäki. Huhhuh.

Lupaan takertua jokaiseen valmennusmahdollisuuteen.
Tänä vuonna haluan treenata täysillä. Haluan käydä koulua täysillä ja haluan treenata ratsastukseen täysillä, tästä voikin tulla mielenkiintoinen vuosi. Rankkaa olla kunnianhimoinen! :D Viime vuonna menin vähän fiiliksen mukaan ja yleensä se meni siihen, että en ilmoittautunut heti kun mahdollisuus oli ja sitten valmennus tulikin täyteen. Tai sitten en muuten vain "jaksanut".

Lupaan olla märehtimättä asioita joita en ole tehnyt, vaan keskittyä tulevaisuuteen.
Jään helposti pitkiksikin ajoiksi hieman alakuloiseen mielentilaan, kun vain mietin minkä kaiken olisin voinut tehdä toisin ja paremmin. Tänä vuonna keskityn vain vuoteen 2017 ja siihen, mitä haluan saavuttaa vuoteen 2018 mennessä.
Lupaan unelmoida omasta hevosesta vieläkin kovemmin!
Koska unelmat ovat luotu toteutettaviksi, unelmoin taas koko vuoden siitä, että Melkkilän tyhjään karsinaan ilmestyisi se minun oma satuhevoseni. Tai edes ylläpitosatuhevoseni. Kunhan saisin edes maistiaisen siitä, mitä oman hevosen omistaminen on. Kun täytyy joka päivä raahautua tallille, sateessa tai lumimyrskyssä. Kun täytyy lapata lannat karsinasta joka päivä ja ratsastaa vaikka ei olisi motivaatiota. 
Kyllä kiitos.xoxo 


2 kommenttia:

 1. Mä samaistun tuohon ekaan kohtaan täysin. Muutenkin hyviä juttuja olet tähän listannut. Sulla on tosi kiva blogi. Jään seurailemaan:)

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, käynkin kurkkaamassa sun blogin :)

   Poista