12. marraskuuta 2016

Karvakorva lumihangessaKoirakuvia vaihteeksi, tänään sattui olemaan vain kolmisen astetta pakkasta joten tämäkin aivasteleva vilukissa uskaltautui ulos. No, pakkohan siinä oli kun olin yksin kotona ja koirat kaipaa aamulenkkiä. Kovasti näyttää flunssa tekevän tuloaan, olen aivastellut tänään niin monta kertaa ettei riitä sormet eikä varpaat laskemaan ja äänikin on nuhainen... Pahus!

Mutta joo, kävin koirien kanssa kävelyllä aamulla yhdeksän jälkeen ja kun ilma ei ollutkaan niin kylmä kun luulin, jäin lenkin jälkeen vielä pihalle kamera kourassa. Karo istui koko ajan vain oven edessä näyttäen erittäin hapanta naamaa, että eikö edes lenkin jälkeen pääse sisälle kun varpailla on vilu, mutta Edu sentään innostui vähän olemaan oikein edukseen kuvissa. ;)On se lumi niin mukavaa!

Ahterin päällä ja kyljissä kauheat irtoavat karvatupot... Hölmö koira irrottaa karvansa aina näin myöhäissyksyllä/talvella ja on jouluun mennessä ihan ohkaisessa karvassa ja alkaa vasta sitten kasvattamaan talviturkkia.  

Omg, pallo! 


Jäistä koripalloa näytti olevan vaikea purra... vaikka yritystä ei kyllä puuttunut.

  

Eteenpäin vaikka ryömien...

Koira hei, missä on sun toinen etujalka?

Vauhti päällä :D


*sukellus*On se nätti elukka <3

Ps. Kohta tulloo uutta ulkoasua kunhan saa vähän talvisempia ja lumisempia heppakuvia!xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti