17. huhtikuuta 2016

Kahden startin koulukisat #2

Dandyponisen vuoro. Kun olin päässyt Huimiksen selästä alas, juoksin äkkiä talliin hakemaan tätä mustaa herraa. Dandyn toinen ratsastaja kertoi, että se on jo aika väsynyt, joten vaihdoin ihan ponikannukset. Ja ne tosiaan tulivat tarpeeseen.

Dandy tuntui melko pitkän tauon jälkeen tooodella oudolta. No, niinhän se aina tuntuu, mutta melko pyöreän Huimiksen jälkeen Dandy oli kapea ja hassu.

Niin kuvauksellinen herrasmies!







Älkää kysykö näistä ponin ilmeistä... 







Nuo kädet ovat edessä, koska menin kevyessä istunnassa :D Koulujalustimilla ei vain satu pääsemään kauhean korkealle...

Tiedättekö sen tunteen, kun ei vain ole mitään sanottavaa? En vaan tiedä mitä sanoisin. Dandy oli hankala verkata, enkä osannut tehdä siitä kivaa. Se kulki ravissa pää ylhäällä ja tikitti menemään, laukassa oli ihan kiva ja käynnissä saattoi jopa myödätä. En tykännyt ja ennen maneesiin pääsyöä tuli jo sellainen hanskat tiskiin-fiilis. Ei tästä tuu mitään, en halua. Mutta menin silti.







Maneesiverkassa menin laukassa keskiympyrällä jonkun viitisen minuuttia ja silloin poni alkoi tuntua normaalimmalta, kuin aikaisemmin. 

Välillä se vähän kiihdytteli ja välillä hävisi tuntumalta kokonaan, mutta paketti pysyi koossa suurimman osan ajasta ihan hyvin






Lopuksi kävelin pidemmällä ohjalla ja toivoin, että poni rentoutuisi ja menisi alas. 

Ikäväkseni minun on teille kerrottava, etten saanut radasta kuvia. Kuvaajani otti videon, mutta siitä tuli täyttä roskaa, se pysähteli ja jumitti, joten en ole nähnyt tänään vielä mitään Dandy-radastani. Se vähän kammottaa, koska rata tuntui aika hirevältä, mutta sain silti kolme prosenttia enemmän kuin Huimalla!
Dandylla tuli 136 pistettä prosentein 59,130. Eli rata oli parempi. Mitä. Mitä? Se tuntui ihan kamalalta. Poni oli tahmea, kulki pää pystyssä hitaasti ja ärsyttävästi tikittäen. Jouduin maiskuttamaan, että sain sen laukkaan (hupsis, suoraan tuomarin edessä hehe...) ja kaikki meni muutenkin ihan huonosti. Siltä se tuntui. Laukat eivät vaihtuneet ja laukkalisäys oli hyvä, siinä hyvät puolet. Nyt vaan odottelen kauhulla (ja kiinnostuksella) Haven yhtymän videoa....





xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti