8. elokuuta 2016

Lotalla ilman satulaa

Maanantaina oli taas aika mennä Lotalla ja sain myös tänään kuvaajan tallille. Ensin kuvaajana toimi Aada ja myöhemmin Nea, kun ehti paikalle. Putsasin Lotan suitset ja omat kengät ja chapsit ja jätin turparemmin laittamatta, koska halusin kokeilla millainen Lotta olisi ilman ja ilman sitä sai kivoja kuvia. 

Kuvat eivät ole missään oikeassa järjestyksessä, koska kamera aina sekoittaa ne jostain tuiki tuntemattomasta syystä.


Lotta toimi ravissa taas oikein hyvin niin kuin muutenkin tässä lähiaikoina ja laukkakaan ei ollut hullumpaa. Tuuli oli kova joten aina niin rauhallinen Lotta oli vähän säpsy ja meinasin pudota kun Melkkilän vierestä ajoi moottoripyörä ja Lotta veti yhdeksänkymmenen asteen käännöksen ja lähti raviin - ja tietysti juuri silloin kun menin pitkillä ohjilla keskittyminen täysin muualla. Mutta selässä pysyin, kiitos apinan taitojeni.
Lotta oli varsin hyvä paketti kiitos aktiivisten suunnanvaihdosten alkuverryttelyissä. Vasen kierros oli ihan yhtä hyvä kuin oikea ja sitä oli hyvä ratsastaa.


Kerrankin menin muutakin kuin iänikuista ympyrää. Toki olin välillä ympyrällä, mutta tein myös pohkeenväistöjä ,lisäyksiä, kokoamisia ja pysähdyksiä ja menin pitkää uraa.

Könötys level over 9000. Tuosta mun on pakko päästä eroon. En tajua mistä se on tullut, kai se jotenkin liittyy harjotusravissa istumiseen ja selän suorana pitämiseen...Jossain välissä menimme maneesiin ja suunnittelin meneväni jonkun kouluradan. Mutta maneesiin tulikin toinen hevonen juoksutettavaksi, joten en sitten oikein mahtunut rataa menemään ja olin ratsastanut jo sen verran kauan etten viitsinyt odotellakaan.Loppukäynneille ja -raveille menimme vielä maastoon.
Tässä vielä pieni videokooste maneesipätkistä ja on siinä vähän maastostakin. Lotta tuntui maneesissakin yllättävän hyvältä ja tahditti yllättävän vähän. Jopa vasen kierros meni todella hyvin verrattuna siihen mitä yleensä.xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti