27. elokuuta 2016

Miniponi Maija

Perjantainen estevalmennus oli aikamoinen yllätys, koska sain kokeilla Melkkilän pienintä(?) russponia Maijaa. Olen mennyt Maijalla tasan kerran joku puoli vuotta sitten ja silloin se veti aivan järjetöntä pukkilaukkaa kun piti laukata. Odotukset olivat siis melko sitä tasoa, joten turvaliivi oli tiukasti päällä. Maijalla sattui olemaan vielä koulusatula, joten ajatukseni oli, että kun poni vetää pienenkin pukin niin olen maassa alta aikayksikön.

Pienin ennakkoluuloin kiipesin (hah, pikemminkin nostin jalan ponin selän yli ja istuin... :D) ponin selkään ja jo alkuverryttelyissä huomasin sen muuttuneen todella paljon parempaan suuntaan. Poni ei ollut enää yhtään niin raaka kuin viimeksi ja sen ravi tuntui tasaisemmalta.Keventäminen olikin aikamoinen treeni, koska ponin lyhyt ravi pisti keventämään varmasti yli kuusikymmentä kertaa minuutissa. Alkulaukoissa ei tullut yhtään pukkia, mutta ei tullut kyllä koko tunnin aikanakaan.

Halusin tunnista vain videopätkiä koska menimme maneesissa, joten en nyt sen enempää tässä kauheasti selittele. Tunti meni yllättävän hyvin ja voi että tuo miniponi oli hauska! Sillä tai sitten toisella russilla Ilmarilla voisi olla kiva mennä vaikka koulukisoihin johonkin helppoon ohjelmaan. Saa nähdä mitä noista tulee.


Otettiin lopuksi pari kuvaa ulkona ja Maijakin osasi vähän poseerata. Mutta pakko kyllä myöntää, että vaikka poneista pidänkin niin saa niillä hiiukan enemmän olla säkäkorkeutta.

Ennen...


...jälkeen.xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti