2. joulukuuta 2016

Joulukalenteri: Joululahjatoiveet

LUUKKU 2. Joululahjatoiveet


Mitä toivon joululahjaksi? Tässä postauksessa tulee julkiseksi kaikki Lotan lahjaunelmat, niin suuret kuin pienetkin. Ja koska nämä tosiaan ovat lahjaunelmia, ei tarvitse ottaa kaikkia tosissaan.

Tämä postaus on hyvä laittaa jo heti tähän joulukuun alkuun, niin jos äiskä tämän lukee niin on sitten aikaa hankkia kaikki haluamani lahjat... ;-)


Lahjakortti Hööksille tai Horzelle
Tarvitsen niin paljon kaikkea: kypärän, housut, kannukset, hanskat, valjasrasvaa ja -saippuaa, korvahuppu(ja), joku nätti satulahuopa joka sopii korvahuppuun, mahdollisesti uusi kisatakki ja pian varmaan uudet chapsit. Siispä nokka kohti hevostarvikekauppoja heti joulun alennuksissa!
Eivät nuo kaikki ole ihan välttämättömiä (korvahuppu, huopa, kisatakki yms) mutta ehdottomasti tarvitsen uuden kypärän ja toiset housut jos sattuu joku accidentti ja nuo housut menevät rikki.

Uusi PS3 tai PS4 ja pelejä
Käytettynä ostettu pleikkari kolmonen alkaa pikkuhiljaa menemään sellaiseen kuntoon, ettei siinä oikein mikään toimi. Ja jos kerran saa hyvän koneen, olisi se kiva saada myös paljon pelejä...

Ihon- ja hiustenhoitojuttuja
Rakastan kasvonaamioita ja hiusnaamioita ja hoitoaineita ja rasvoja ja kuorinta-aineita sun muita yli kaiken, joten näitä minun joulupakettiini kiitos!

Läppäri
Tämän tarvitsen lukiota varten, joten se ei ole välttämätön vielä jouluun mennessä. Voisin sellaisen itsekin hankkia vaikka synttärilahjaksi... Mutta sellaisen kuitenkin tarvitsen, koska nykyinen läppäri vetelee myös viimeisiään, siinä toimii hikisesti Gimp ja Chrome, mutta aika hidas se välillä on. 
Lisäksi jos saan koneen, tarvitsen siihen joko Photoshopin tai Lightroomin, opetelen sitten käyttämään kumpaa tahansa. Haluan kunnon kuvanmuokkausohjelman. 

Uusi Harry Potter-kirja Cursed Child
Vaikka en mikään fani olekaan, olen sen verran kiinnostunut että haluan lukea tuon kirjan ja jos odottelen sen saapuvan kirjastoon, siinä menee varmaan koko ensi vuosi, joten helpompi hankkia joululahjaksi.

No karkkia ja suklaata
Mitäs muuta sitä ihminen haluaisi joululahjaksi kuin suklaata? No varmasti paljonkin, mutta eihän se silti sitä suklaanhimoa peitä.

Lahjakortti johonkin (tai mutamaan...) vaatekauppaan
Joulun jälkeinen shoppailu on parasta mitä tiedän. Alennuksia on -70% ja vaatteita, kenkiä sun muuta roinaa irtoaa halvalla kuin muovipusseja. Ja luultavasti (toivottavasti) pääsen taas joulun jälkeen ihan tuonne isommalle kylälle päiväksi tai pariksi shoppailemaan. Kyllä sitten sitä roinaa löytyy.


Hevonen
Äiti mä haluun hevosen! Hanki mulle oma maastoestemopo!xoxo


2 kommenttia:

 1. Kivoja toiveita :D Mulla on toi lahjakortti horzelle kans toiveena, ja suklaa on toki aina yhtä hyvää :33. Saatoin mainita äitille myös hevosen, ja sille 15 vuoden ylläpitomaksut mut äiti vastasi vain sanoen että kerro se lista nro 2 :"D. No ehkä vielä joskus...

  Ja toi uus Potter oli mun mielestä alkuun tosi sekava, mut hiffasin abaut puolessa välissä kunnolla juonen idean, ja sen jälkeen tykkäsin kovasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo empä tiedä tuleeko tähänkään taloon hevosta vielä tänä jouluna, mutta toiveissa on hyvä elää... :D
   Hyvä että kuulee tuosta kirjasta jotain positiivistakin, koska monilta olen kuullut että se oli ihan tyhmä tai vastaavaa! Toivottavasti se on positiivinen yllätys c:

   Poista