6. joulukuuta 2016

Joulukalenteri: Jos Mimmi olisi ihminen...

LUUKKU 5. Jos Mimmi olisi ihminen....

... se olisi yläasteikäinen basic rich bitch, jonka mamma betalar. Hänellä olisi suorat pitkät hiukset jotka olisi värjätty nätisti tummiksi ja hän käyttäisi käyttäisi valkoisia pillifarkkuja, converseja/vanseja/adidaksia, peplum- tai narupaitoja ja Michael Korsin tai Louis Vuittonin laukkuja ja lompakkoja. Talvella käytössä olisi UGGin lampaankarvaoksennukset, burberryn kaulahuivit ja maastonvihreä bomber-takki, tai sellainen tummansininen makkaratakki jonka merkkiä en muista. 
Myös ne pitkät melkein polviin asti yltävät toppatakit olisivat ostolistalla. 

Kuvat on tähänkin postaukseen otettu ihan vain googlen kuvahausta

Mimmi käyttäisi luultavasti vähän, mutta tummaa meikkiä. Kulmakarvat olisivat joko oikeasti hienosti piirretyt, tai sitten sellaiset kamalat makkarat. Silmissä olisi aina mustat rajaukset ylhäällä, tekoripset tai vähintään ripsipidennyksiä ja ripsiväriä. Huulipuna olisi viininpunaista tai ruskehtavan punaista - ei kirkkaita värejä. Ei meikkivoiteita tai puutereita, tällä neidillä olisi täydellinen iho. Victoria's Secret-hajuvesiä ja Babylips-huulirasvoja Mimmillä olisi pitkät rivit.Koulussa Mimmi olisi suosittu, mutta hänellä olisi vin vähän niitä oikeita ystäviä, jotka pääsevät sisäpiiriin. Hän on keskiverto-oppilas, joka on hyvä historiassa ja äidinkielessä, mutta matemaattiset aineet vähän tökkivät. Mimmi ei olisi luokan pahin häiritsijä - se olisi hänen paras ystävänsä. Hän seuraa vierestä ja heittelee hauskoja kommenteja, tai vain vähän naureskelee. Ja kun täytyy tehdä tehtäviä, hän on tunnollinen oppilas. Hän ei ikinä pyydä apua, vaan mielummin hyppää vaikeiden asioiden ylitse ja menee sieltä mistä aita on matalin. 
Pahoina päivinään Mimmi olisi niin ärsyttävä ämmä, että kukaan ei uskalla tulla lähelle, paitsi hänen parhaat ystävänsä. Kun pienikin asia ärsyttää, niin kirosanat lentelee ja mikään ei saa häntä leppymään. Jos opettaja yrittää rauhoitella, se ärsyttää vain enemmän.
Mimmi myös lintsaa aina kun on mahdollista.


Mimmi istuskelisi vapaa-ajalla kavereidensa kanssa Starbucksissa ja Robert's Coffeessa juomassa kymmenen euron sekoituksia, koska ei oo paalust kii. Hän myös shoppailisi ahkerasti ja päivittelisi ruusukultaisella iPhone 7:llaan Instagramiin kuvia mm. kynsistä, vs:n hajuvesistä, uudesta MK:n laukusta ja hienoista kengistä. Sekä tietenkin selfiet ja peiliselfet täydentämään muutenkin täydellistä feediä.
Hän kävisi ahkerasti kavereiden mökeillä bileissä ja välillä saattaisi menä tupakka tai pari. Valkoisella, tietysti vähän viritetyllä muovikotterolla pääsisi paikasta toiseen helposti ja sillä voisi kuskata kaveriakin välillä. Muovikärryyn olisi asennettu tietysti musiikkilaitteet sun muut ylellisyydet, joten vaikka matka ei kuluisikaan nopeasti, aika ei kävisi tylsäksi.Mimmillä olisi täydellinen kroppa vaikka hän tykkäisikin käydä hesellä ja burger kingissä joka viikonloppu. Hän olisi #fitlifegirl joka kävisi muutaman kerran viikossa salilla tekemässä kyykkyjä ja pari vatsalihasliikettä, mutta oikeasti pysyy hyvässä kunnossa vain kiitos hyvien geenien. Hän harrastaisi pianonsoittoa ja välillä kävsii uimassa, mutta uinnin harrastuksena hän olisi lopettanut jo ala-asteella. 


Joo, enempää en keksi, mutta jos Mimmi olisi ihminen, hän olisi minun mielessäni juuri tällainen. Ärsyttävä teinineiti jolla on kaikki, ja joka myös kertoo sen kaikille. Lintsaa aina kun voi ja huonolla tuulella ollessaan tekee elämän vaikeaksi muille. :D<3xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti