11. joulukuuta 2016

Joulukalenteri: Voittajan on helppo hymyillä

LUUKKU 11. Voittajan on helppo hymyillä

Punavalkoinen ruusuke ei kerro ihan täyttä totuutta, yleensähän punavalkoinen ruusuke on luokissa, joissa kaikki puhtaan radan saaneet sijottuvat jaetulle ykkössijalle. Ainakin Melkkilässä.

Mutta nämä olivat juniorijaoston kilpailut ja ruusuketilaus meni hieman mönkään, joten kaikki ruusukkeet olivat tuon värisiä. Ja me napattiin Mimmin kanssa voitto 80cm luokasta. Oli siinä ihmeteltävää!


Kisat olivat vain pienet ja menivät onneksi noepasti. Pakkasta oli yli kymmenen astetta ja kerrospukeutuminen oli kaiken A ja O. Ikävä kyllä olin jo aamulla aika nuhainen ja kun muutaman tunnin hengittelin kylmää pakkasilmaa, tuli kurkku niin vietävän kipeäksi ja nenä vuotaa kuin seula.
Hetken tuntui jopa että olisi kuumetta, mutta nukuttuani parin tunnin päiväunet sekin meni ohi. Katsotaan siis huomenna.


Olin ainoa joka meni Mimmillä, koska sen toinen ratsastaja vaihtoi viimehetkellä Leeviin. Olisin halunnut mennä 60cm verkkaluokaksi alle, mutta en saanut koska junnut eli kisojen järjestäjät menee vain yhden luokan. Vähän pelotti, että neiti on kauhea possu, niinkuin se on ollut aina kaikille muille jotka ovat menneet pikkuluokan, mutta eihän tuo uskaltanut/vitsinyt minulle possuilla.

Kiukkuinen tuo otus oli, aivan kamala laittaa kuntoon. Kolme kertaa meinasin saada kaviosta ja kaksi kertaa meinasi saada taluttaja, joka heitti loimen päälle. Ei ole pitkään aikaan ollut noin pahansisuinen heppa hoitaa. 

Rata oli tähän mennessä ehkä meidän paras. Perusrata sujui tasaisessa rytmissä, näin kaikki askeleet ja Mimmi pysyi takaosalla, eikä valunut pitkäksi ja liian nopeaksi. Se ei myöskään purrut kuolaimeen kuten perjantaina estevalkassa, tai verkassa teki. 
Uusinta oli nopea, hyvä ja sain mukavan tiukat käännökset. Ainoa miinus tuli ysiltä kympille mennessäni tulleesta pienestä kompastumisesta, mutta onneksi ei käynyt mitään muuta. Mimmiä se ei häirinnyt, vaan hän jatkoi uusinnan yhtä hyvin loppuun asti. Loistohevonen!

Uusinnan suoritimme läpi ajassa 29,50 ja toiselle sijalle tullut Nea ja Dandy olivat
46 sekunnin sadasosaa hitaampia, eli ei paljosta ollut kiinni.
xoxo


2 kommenttia:

 1. Onnea! :) Ratsastit mun mielestä tosi siististi, tykkään sun hyppytyylistä. Miten ihmeessä jaksoit tehdä tosta videosta noin hienon? Mulla menee hermot jo siinä vaiheessa kun pitäisi se homma aloittaa...

  kauraturpienkanssa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään editoida videoita ja haluan tehdä niistä aina mahdollisimman hienoja, mutta menee kyllä välillä hermot minullakin jos ei onnistu :D

   Poista