9. kesäkuuta 2016

Leiripäivä #5 ~ 9.6.

Viimeisen leiripäivän aamu. Leikkitunti, jolla sai mennä ilman satulaa ja muutenkin rennosti. Ja minulle oli laitettu se rakkaista rakkain. En tiedä mitä hyvää olin tehnyt viikon aikana että sain sen kolme kertaa, mutta olin niiiin onnellinen.

Verkkasimme satuloilla alkuverryttelyt ja otimme satulat pois niiden jälkeen.


Aloitimme leikkitunnin peilillä, jonka jälkeen otimme hiukan maa-meri-laivaa, kunnes tajusin, että Huimis alkaa pahimmassa tapauksessa sekasorron keskellä näpsimään jotakuta hännästä, tai jopa potkimaan. Ei ole oikea poni tuollaisiin leikkeihin!

Viimeisenä leikkinä leikimme "Tulisitko ystäväkseni"-leikkiä, jossa keskellä olijan pitää päästä kulmaan tai tötterölle ennen muita.

Oli muuten helppo istua ponin harjoitusravissa ilman satulaa! Se ei pomputtanut sitten yhtään, oli vain tasaista ja ihanaa. Laukassa samoin ja olin niiin sanoinkuvaamattoman onnellinen tunnin jälkeen!

Kun kotona tein tämän videon ja lisäsin musiikin, olin jotenkin niin onnellinen. En tiedä johtuiko se siitä, että sain mahdollisuuden mennä leikkitunnin sillä, en tiedä oliko se ikävää, vai oliko se vain hysteriaa lähestyvästä konfirmaatiosta. 
Jotenkin vain se pieni hetki oli hyvin tunteellinen :D<3

Huimaa ei kyllä yhtään kiinnostanut kuvien ottaminen...
Leirikisojen aika. Aluksi minun piti mennä Mimmillä 75cm. Valmisatutuisin ei-niin-tärkeillä kisoilla syksyn kisoihin, joissa tulen menemään vihdoin sen kasikympin. Huh. No mutta Mimmi alkoi juuri sopivasti aamulla ontua ja olin hetken todellatodella onneton että mitähän minä nyt teen. 

Sitten kävikin selväksi että no sinähän meet leirikisoihin Dandylla. Ratakorkeus 70cm.


Jälleen kerran se oli hassu poni, jolla on jumalallinen harjoitusravi, hankalasti istuttava laukka ja outo hyppytyyli.


Onneksi tämä kuvasarja ikuistettiin, verkkahypystä tuli niin kauhea!


Joo pikkuisen tultiin lähelle... Poni pelastaa, milloin vaan mistä vaan ja miten vaan.Radalla laitoin ponia kunnolla eteenpäin. Dandyn laukka ei tunnu nopealta, koska sillä on niin iso askel, mutta taisin silti mennä aika reippaasti. Lisäksi tein mahdollisimman pienet tiet.Rata oli pikaisesti ohitse ja oli muiden suorittajien vuoro. Mutta puhdas rata ja hyvät nopeat tiet. Dandy oli kyllä oikea aarre.


Ja mikäs muu sieltä sitten tulisikaan kuin ensimmäinen sija.

Ruusuke oli megaiso ja piti laittaa satulaan kiinni ettei heppa hermostu silmien vieressä läpsyttävistä nauhoista.

Video radasta ja kunniakierroksesta.Ja näin saimme Hevosrippileiri I:n päätökseen. Aivan mahtavat viisi päivää. Mahtavat hevoset, mahtavat ihmiset, sain niin paljon uusia kavereita ja löysin uusia blogeja! :D Tulee kova ikävä siitten sunnuntain jälkeen, kun ei sen jälkeen enää nähdä varmaankaan pitkiin aikoihin.. Osaa varmaan ensikesänä leireillä mutta niih...

Kiitoksia paljon kaikille leirillä olleille, olette parhaita!♥xoxo2 kommenttia:

  1. Heeeei don't say that, meiän pitää järjestää joku hieno miitti :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkkiläs tietenki? x) Mut joo pakko nähä joskus sitte!

      Poista