19. joulukuuta 2016

Joulukalenteri: Lotan irtojuoksutus

LUUKKU 19. Lotan irtojuoksutus


Irtojuoksutin Lottaa marraskuun(?) alussa kun lunta tuli parisen senttiä. Halusin kerrankin kivoja kuvia, joten hepalle suitset päähän ja kauhallinen prixiä mukaan varmuuden vuoksi jos heppa ei haluakaan antaa kiinni. Lotta käyttäytyi varsin mallikkaasti - se käveli hyvin askeleen takanapäin eikä tungeksinut riimunnarun mitan verran edelleni kuten yleensä. 

Kun otin riimunnarun irti, osasi Lotta itse lähteä eikä sitä tarvinnut hätistellä. Pari kertaa piti tutkia kentän päädyt äänekkäästi röhkien ja hieman kovempaa kirmaillen, mutta lopulta rouva osasi juosta rennosti ja letkeästi ympäri kenttää. 


Kuvien laatu ei ole päätähuimaava, koska kamera taas temppuili juuri sillä hetkellä kun temppuilut olisi voinut jättää pois. Ei suostunut tarkentamaan kunnolla ja lopputuloksena kuvat ovat ihmeellistä kohinaista sontaa. 
Ylivoimaisesti suosikkikuva. Ja lisäksi ehkä ainoa joka tarkentui kunnolla ja tarpeeksi...

Lotta innostui nostelemaan koipiansa jopa laukan tahtiin pari kertaa!

  


Reippaitten kierrosten jälkeen käveltiin pitkän aikaa lumessa ja yritin saada aikaiseksi kivaa rakennekuvaa. Ikävä kyllä Lotasta ei pääse niin kauas että saisi koko hevosen kuvaan, koska hevonen tulee mukaan jos peruuttaa liian pitkälle. :Dxoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti