14. joulukuuta 2016

Joulukalenteri: Vanhoja bannereita #1

LUUKKU 12. Vanhoja bannereita #1

Pidän yleensä vanhat bannerit tallessa, mikäli niitä haluan joskus katsella uudestaan. Nyt on aika käydä läpi kaikki bannerini, mitä minulla on joskus ollut. Varoitan, että aikoinaan en osannut kunnolla leikata kuvaa irti reunoista, mutta halusin aina välttämättä tehdä sen joten jälki ei ollut parasta mahdollista. En myöskään käyttänyt kovinkaan paljoa mielikuvitusta bannereita tehdessä, vaan ne olivat lähes aina samankaltaisia eri kuvilla.

Blogin nimikin on vaihtunut niin monta (3) kertaa, että bannereita tehdessä on saanut aina miettiä, että minkäs nimen nyt laitankaan... No ei, yleensä olen vain kyllästynyt nimeen ja kaivannut kokonaisvaltaisempaa muutosta.


Ensimmäinen bannerini on PowerPointilla tehty ja kuvaksi muokattu (googlesta otettu taustakuva) ja omasta mielestä ollut tietysti tooodella hieno taidonnäyte! Tykkään kyllä tuosta käsialasta ja haluaisin sen Gimppiin...
(ottakaa huomioon että tein blogin ensimmäistä kertaa vuonna 2013 ja olin silloin 12-vuotias)

Sitten siirryttiinkin jo Gimppiin, niinhyvälaatuisiin kännykkäkuviin ja HUIMAAN!

Tämä on itseasiassa yhden kaverini tekemä ja se oli kyllä ihan mahtava!

Vähän Thaimaata mukaan...


Tässä yritin taas rajata hevosen irti kuvasta... onhan tämä jo edistystä.


Maastoestebanneri vuodelta 2014, tämä onkin ihan kiva.Kaksi seuraavaa olivat kyllä sellainen pohjanoteeraus... Ajattelin lopputuloksen olevan mahtavan upea, mutta niih... Suunnitelmasta kyllä täydet 10 pistettä mutta toteutus ei sitten oikein onnistunut.


Kas näin vaihtuu blogin nimi. Laukaten Tähtiin ja joka bannerissa piti olla tähtiä.... Kahdessa oli, lopuissa ei.Tästä bannerista tykkään edelleen tosi paljon, onnistuin saamaan siitä kivan syksyisen.

Joulubanneri, jossa hevonen loppuu kesken ja siinä on mun käsi... Hiieno :D

Tässä alkaa olla jo sitä kuvanrajaustaitoa kehissä ja tämä olikin pitkään käytössä.


Tämä ei tainnut olla koskaan edes käytössä (ihan hyvä vain..) taisi olla joku testi.


Tämä on yksi suosikeista, se vaan onnistui niin kivasti ja on niin kesäinen.
Ja katsokaa kuinka pyöreä tuo poni on! :D

Kuvanrajaus hallussa, mutta hevosten hännät ei onnistu. Eikä muuten onnistu vieläkään, en vain tajua miten se häntä on mahdollista rajata hyvän näköiseksi.

Tässä oli vain osa, ne kaikista vanhimmat. En viitsi laittaa kaikkia tähän samaan postaukseen, koska kuten sanottu, olen vaihdellut banneria ihan älyttömästi koko blogin olemassaolon aikana. Joskus tein uuden bannerin melkein parin viikon välein, heti kun vain sain uusia kuvia. Onneksi nyt tahti on vähän rauhoittunut, kun bannerin teossa kestää niin kauan, koska olen niin kriittinen nykyään. 
Seuraavassa osassa tulee sitten uudemmat vanhat ja vähän taidokkaammat! ;)xoxo


1 kommentti:

  1. Kerro toki jos haluut joskus kokeilla joskus tehdä joistain mun kuvista bannerin :D mul on gimpin kaa sama kun sen videon tekemisen.. xdd ja toi nykyinen banneri ei ole mikään järin upea...
    kauraturpienkanssa.blogspot.fi

    VastaaPoista