14. helmikuuta 2016

Lumikoiria!

Oli pakko tässä aamusella hiukan kuvailla noita meidän karvaelukoita, kun lenkin jälkeen jäin hetkeksi viihdyttämään niitä pihalle. No, hain sisältä kameran, aamupalaksi mustikkasmoothien ja hanskat. Hanskat taskuun ja kamera kaulaan.
Smoothielasi kädessä kumarruin sitten ottamaan koirilta remmejä kaulasta, kunnes huomasin kaataneeni puoli lasillista mustikkaa takilleni ja taskuuni, jossa ne hanskat olivat. Luojan kiitos pidin lasia melkein selän takana ja kamera oli toisella puolella. Jäädyin hetkeksi.
Mustikkaa jokapuolella. Uusi talvitakki. Hanskatkin ihan mustikassa. No, otin sitten takin pois ja aloin hinkkaamaan lumella suurimpia mömmöjä pois ja hyvinhän se lähti. Sitten vein takin kylppäriin kuumaan veteen likoamaan (en muista kuuluuko mustikkaa liottaa kylmässä vai kuumassa, mutta juuri nyt tuli sellainen muistikuva että se olisi pitänyt nimenomaan kylmässä vedessä...) 
Noo, siellä se takki edelleen likoaa, en tiedä saisiko sitä edes kastella vai meneekö se täysin pilalle tästä. Onhan se aikaisemminkin kastunut kun on satanut vettä kuin saavista, mutta niih... katsotaampa mitä tästä oikein tulee. :s

Tosiaan, niitä koiria! Kun tämä mustikkaoperaatio oli hoidettu aloin näpsimään kuvia meidän hauvoista ja ihan hauskoja muutamia otoksia sain.



Lumipallo tosiaan :D

"Mitä sä tänne heitit, mä näin kyllä!"

"Huijasit mua siel ei ollu mitää!"








*Sukellus*









Että sellanen sunnuntaipäivän aloitus. Kohta pitäisi syödä ja käpsytellä tallille pitämään heppistä. Otan varmaan sinnekin kameran mukaan, eli saattaa vielä illallakin tulla kuvamateriaalia heposista. 



xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti