1. kesäkuuta 2016

Kiitoskorttiprojekti

Sain tehtäväkseni tehdä kiitoskortit rippijuhliin, jotka voisi sitten antaa kun ihmiset ovat lähdossä kotiin. No, sain heti aivan mahtavan idean, miten otan paljon kivoja pikkukuvia ja muutaman isomman ja rajatun.
Aloitin etsimällä kuvia ja sen jälkeen kokeilin kolmea eri vaihtoehtoa laittaa ne Gimppiin. Kokeilin myös paria eri kokoa kuvalle kun en olluut varma minkä kokoisiksi kiitoskortit olisi tarkoitus tehdä. Sitten aloinkin rajaamaan muutamaa kuvaa irti taustasta ja siinä vierähtikin joku tunti. Sen jälkeen toin parisen kymmentä kuvaa Gimppiin, pienensin ne ja siirtelin kunnes tausta näytti hyvältä. Sähläsin jotain valkoisen laatikon kanssa, johon olisi tarkoitus tulla "Kiitos" jollain kauniilla käsialalla.

Tulossa olisi siis jotain tämän kaltaista, mutta se olisi ehkä mustavalkoinen, tausta olisi haaleampi lukuunottamatta kolmea laatikon yllä olevaa kuvaa sekä alhaalla olevaa isoa kuvaa. Lisäksi tuohon laatikkoon ja sen reunoille voisi tulla jotain kiehkuraa tai koristetta vaikka Gimpin brusheilla tai Picmonkeylla lisättynä. 
Ja laatikkoon tietysti "Kiitos" ja ehkä jotain muutakin tekstiä pienemmällä.


Ja tästä sainkin sitten kuvanmuokkaus- ja bannerintekokärpäsen pureman, joten saattaapi olla että sen jälkeen kun olen saanut rippi- ja leirikuvat koneelleni, eli ehkä parin viikon päästä, taitaapi olla uuden bannerin aika. (Jälleen) (;xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti