16. kesäkuuta 2016

Päivä Tukholmassa #3

Tulime siis Mall of Scandinaviaan ja ihailimme hetken järjettömän suurta rakennusta. Sitten ihailimme sisäpuolta ja kaikkia ihania liikkeitä, joissa paloin halusta päästä käymään, mutta nälkä oli liian kova. Etsimme hyvää ruokapaikkaa ja päätimme istahtaa O'Learys-nimiseen ravintolaan.Otin kana-Caesar-salaatin, joka oli ehkä paras Caesar-salaatti mitä olen ikinä syönyt!

Ruuan jälkeen kävimme ostamassa hiukan suklaata.

Saatoin ehkä hieman villiintyä tässä kaupassa!

Ja koska siellä sattui olemaan tarjous "Kolme kolmellakymmenellä eurolla" en vain voinut vastustaa. Ostin siis kolme ihqua hajuvettä: Sheer LoveLove Spell ja Pure Daydream. Myönnän: nyt olen se kauhistuttava massateini.

Käytiin Mangossa, josta en löytänyt mitään, Zarassa, josta löysin kivat kengät (oikeasti tosi hirveät :D) ja monissa muissa vaatekaupoissa.

Ja tietysti piti käydä Starbucksissa ostamassa se kuuluisa frappe, joka oli kyllä ihan jees.

Jossain välissä, itseasiassa taisimme olla juuri silloin Zarassa, alkoi kuulua hälytys ja vihreät "exit"-kyltit alkoivat vilkkua. Mietimme että mitähän nyt, mutta sitten tulikin kuulutus: "Tulipalo, kaikki ulos rakennuksesta." Ajattelimme että no se on joku pikkuinen savupilvi ravintolassa, josta on sitten alkanut hälyttimet huutaa, mutta lähdimme ulos. Odottelimme siellä jonkin aikaa, mutta ilmeisesti ei ollut tapahtunut mitään vakavaa, koska sisälle pääsi takaisin noin kymmenessä minuutissa.

Ostin yhden kivan paidan ja kokeilin Superdry Storessa aivan jäätävän ihanaa mekkoa ja koin rakkautta ensisilmäyksellä! Typerän valaistuksen takia kuvassa se näyttää haalealta, mutta se oli oikeasti kaunis pinkki, täydellisen muotoinen mekko, jonka olisin halunnut. 
Mutta hintana oli vain kuusikymmentä euroa, joten en sitten ostanut. :(

Vilassa kokeilin kivaa shortsihaalaria, joka maksoi vain 25e joten päätin ostaa sen.

Pian olikin aika lähteä satamaan ja siinä vaiheessa jalat olivat niin kuoleman kipeät, että olsiin voinut itkeä. 14 tuntia kävelyä ja vain satunnaisia istumistaukoja. Huhhuh.

Satamassa istahdimme alas ja istuimme jonkun aikaa, kunnes meitä tultiin häätämään pois, kun terminaali menee yöksi kiinni. Olimme ihmeissämme, mutta sitten tulikin tieto, että emme pääse laivaan, koska olimme myöhässä. Olisi pitänyt olla kymmenen minuuttia aikaisemmin ilmoittamassa tulomme, koska vaikka laiva seisoi edelleen paikoillaan putken päässä, emme sinne voineet enää mennä, täysin tuntemattomasta syytä ja siksi, koska neiti lasin takaa niin sanoi.

Jäimme siis Tukholmaan ja päivämme Tukholmassa venyi päiväksi ja yöksi Tukholmassa. Kaikki hotellit olivat täysiä, lentoja ei mennyt, meidän laivamme olisi ollut viimeinen. Oli sentään rahaa. Saimme kuin saimmekin hotellin, josta kaksi hyttiä.


Kyllä, hyttiä, koska hotelli oli laiva.

Nukuimme yön yli ja lähdimme aamulla aikaisin liikkeelle.Pääsimme laivaan. Olimme kaikki todella väsyneitä ja nukuimme jonkin aikaa neljän sängyn hytissä. Kun olimme keränneet hiukan virtaa, lähdimme katselemaan tuliaisia Tax Freesta. Satuin löytämään laivalta myös vaatekaupan, josta löysin ensimmäisen hameen ikinä, josta oikeasti pidin ja jota voin käyttää. Löysin myös todella kivan valkoisen paidan, jonka hihat oli kääritty puoliväliin, mutta siihen ei enää riittänyt rahat... :d


Star Wars-fanille Star Wars-tikkari.

Mietin tätä vieläkin... Kuka jaksaa juoda viisi kuppia kahvia? Ja kuka joisi niin paljon vain siksi, että saisi sen viidennen ilmaiseksi? :D

Ja pian olimmekin Suomessa. Pakko myöntää että aikamoinen seikkalu, mutta ottaisin uudestaan milloin tahansa. Oli se niin hauskaa!xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti