11. kesäkuuta 2016

Summer bucket list 2016

En voi vastustaa vaikka kesä onkin jo alkanut, pakko tämä on tehdä. Eli jos olen 'haasteen' idean tajunnut oikein, mitä haluaisin/aion/pitäisi tehdä kesän aikana.
Let's start!

Ottaa paljon aurinkoa
Mikäli sää sallii. Ennen kesälomaa olikin taas kauniit säät mutta heti loman alussa tuli taas pilviset ja tuuliset kelit. Huoh. Toivottavasti se aurinko taas pilkahtelee pilvien lomasta ja tuuli lakkaa!

Käydä uimassa enemmän kuin kaksi kertaa
Toisin kuin viime kesänä heh... Viime kesänä en käynyt uimassa kuin pari hassua kertaa, joten tänä vuonna korjataan asia.

Maastoilla auringonnousussa/laskussa
Oi kuinka odotan kesäiltoja ja kultaisia auringonlaskuja! *-* Tiedän nyt jo etten ole tarpeeksi viitseliäs lähteäkseni aamulla neljän/viiden aikaan tallille kuvailemaan laitsalla yöpyviä heppoja auringonnousussa, joten parempi vain odottaa niitä maastoretkiä myöhään illalla.

Ottaa paljon kuvia
Ei tuota ongelmaa, mikäli Nea on kuvaamassa ratsastusta, yhdeltä tunnilta tulee n. 300 kuvaa... :D Mutta tältä kesältä tahdon ikuistaa parhaat hetket. Varsinkin Lotan kanssa, koska saan ratsastella mummuhepalla nykyään kaksi kertaa viikossa.

Mennä kaikkiin mahdollisiin estevalmennuksiin
Ja pieni lisäys, mennä suurimpaan osaan Mimmillä. Haluan kisata Mimmillä, haluan kehittyä Mimmillä, joten minun on pakko myös mennä treeneihin sillä.

Voittaa rimakauhu ja hypätä valmennuksessa joku 90cm rata
Tämä voikin olla haastavampi, mutta ei mahdoton. Vaikeudet on tehty voitettavaksi ja tämä on vain pieni hidaste esteuralla. Kesäloman jälkeen on taas Melkkilän aluekisat ja niihin yritän päästä Mimmillä kasikymppiin ja mahdollisesti Huimiksella seitsemäänkymppiin.


Ja sitten se viimeinen toive, ei todellakaan mikään aikomus. Kun vain saisin mahdollisuuden...

Ottaa eräs tietty Melkkilän hevonen kuukaudeksi vuokralle/liikutukseen/ihan sama
Heinäkuussa on heppojen loma. Silloin ei ole leirejä, seuraava ja viimeinen leiri alkaa elokuun ensimmäisenä päivänä. Joten jotta tämä eräs tietty poni ei pääsisi pulskistumaan turhaa, voisin sillä ratsastella itsenäisesti kuukauden verran. Maksaisin sen vaikka itse. Säästän kesälomalla kerätyn joka sentin, jotta voisin tämän toteuttaa ja vain toivon, että se olisi mahdollista.
xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti