9. kesäkuuta 2016

Leiripäivä #3 ~ 7.6.

Tiistaiaamu alkoi maastotunnilla ja minulle oli sinne kirjattu Kantri. Olin ihan tyytyväinen, koska en ollut edes osannut ajatella Kantrin olevan tunneilla, mutta olisin kyllä toivonutkin sitä jos olisin sen tajunnut.
Ja Kantri olikin mahtava maastomopo, vaikka heiluttelikin päätään kokoajan uuden hupun kanssa. Maaston jälkeen, kun tulimme kentälle laukkaamaan, se oli pehmeä ja pyöreä, siis aivan ihana ratsastettava. Laukat sujuivat molempiin suuntiin ja heppa tuntui niin mukavalta, että oli suorastaan sääli lopettaa.


Iltapäivä jatkui samalla onnella, sillä koulutunnille sain kuin sainkin Huimiksen. Oi sitä onnellista oloa! Ja kun istahdin satulaan, tunsin taas olevani kotona. Ponin käynti oli niin mukavaa ja tuttua, että olisin voinut vaikka nukahtaa siihen. 

Kevyessä ravissa työskennellessä Huimis tuntui hyvältä ja pehmeältä.


Ehkä ensimmäistä kertaa ikinä sain Huiman pysähtymään kaula kaarella ilman, että se laskee selän ja nostaa pään ylös, mutta tietysti se oli juuri silloin, kun opettaja katsoi muualle... Mutta kyllä tuollaisen pysähdyksen jälkeen poni sai niin paljon taputuksia että huhhuh.

Tunnin aiheena olivat taivutukset, asetukset, voltit ja lisäykset. Taivutukset ja asetukset sujuivat ravissa hyvin, samoin voltit, mutta lisäyksissä poni pääsi aina jotenkin pitkäksi ja matalaksi.


Hyvinhän se lisäsi ravia, mutta en pitänyt tarpeeksi vastaan.

Laukassa emme ehtineet työskennellä lähes ollenkaan ja se oli suuri pettymys, sillä poninen oli niin hyvä laukkaytöskentelyssä. Se oli rauhallinen ja meni mukavasti peräänantoon. Tulimme laukassa ainoastaan kahteen suuntaan laukkavoltin, jonka jälkeen jatkettiin pitkä sivu laukassa ja siirrryttiin raviin. Vain kerran molempiin suuntiin, eli megavähän laukkatyöskentelyä.


Loppuraveissa sitten sain Huimaa tosi kivasti eteen ja alas,  mutta niin kuin aina, vain hetkittäin. 

Videossa pikkuisen koostetta koko tunnista.

Tyylikäs <3

Ja sitten niin kuin aina, tunnin jälkeen puspuspus :D


Todella tyylikäs <33

Oma ilme ei ihan kohdillaan, mutta hei, poni näyttää hyvältä :Dxoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti