26. kesäkuuta 2016

Kuvapostaus Merlitzistä 26.6.

Uusi ennätys avattu: seitsemäntoista postausta kuukaudessa!
Jos saan jollain ihmeellisellä tavalla tehtyä kaksikymmentä postausta, (mukaanlukien Kuukauden parhaat kuvat) teen ylimääräiseksi vielä jonkun erikoispostauksen, tai haasteen, tms. 


Tänään herätyskello pärähti soimaan kello yhdeksän, torkuin jonkun vartin ja kymmentä vaille yksitoista olimme jo lähdössä Merlitziin, kakkostason Juhannuskisoihin. Tällä kertaa minä istuin katsomossa, en satulassa, mikä hiuka kyllä harmitti. Ajoimme ensin risteyksen ohi, joten jouduimme menemään eri reittiä, mutta sama aika siinä suurin piirtein meni ja olin joskus varttia yli yksitoista tallin pihalla.

Kisat olivat jo alkaneet, mutta vasta ensimmäinen 40cm luokka oli mennyt ja 60cm menossa parhaillaan. Kuvailin hiukan Jennaa ja Tarmoa verkassa sekä radalla, mutta aloin kuvailla kunnolla vasta 90cm ja metrin radoilla.
Myönnän: ihastuin hiukan tähän oripoikaan, poni oli kiltti, utelias ja sosiaalinen ja söpö! 
Kuinka joku voi olla näin suloinen, vaikka mököttää? *-*

Välipala

Piiientä ilmavaraa... onhan se kasikympin okseri aika suuri :D


Kaukaa(ko)?

Kotiin tullessani minulla oli 1031 kuvaa ja yksi video. Ottaen huomioon, että sain kuvat karsittua kolmeenkymmeneen viiteen kuvaan, olen aika hyvä.  No, onhan tuossa kamerassakin vähän ongelmia tarkennuksen kanssa, joten aika paljon kuvia meni roskakoriin vain sen takia, mutta silti. Päivä oli todella mukava, mutta miinusta tuli siitä, että muutamassa ekassa luokassa oli lähtijoitä yli 50, kisat kestivät aivan hirveän kauan. Ja minä, joka tulin sinne kello 11, en nähnyt kahta viimeistä luokkaa, 120cm ja 130cm (eli niitä mielenkiintoisimpia...) koska en vain jaksanut enää.

Mutta suunnitelmissani olisi mennä katsomaan vielä heinäkuussa Riders Trophy ja Salo Horse Show Saloon, sekä mahdollisesti Hankoon SeaHorse Week, jos joku Melkkilästä on lähdössä kisaamaan, tai saan muuten kyydin.

xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti