16. kesäkuuta 2016

Päivä Tukholmassa #1

Tosiaan, maanantai-iltana lähdmme ajamaan Turkuun, kohti satamaa. Lähtisimme Baltic Princessillä Tukholmaan ja olisimme päivän siellä, kunnes sitten tulisimme iltalaivalla, Galaxylla takaisin ja olisimme keskiviikkoaamuna kotona. Se oli tarkoitus, mutta erinäisten käänteiden kautta olimme kotona vasta keskiviikkoiltana, mutta siitä kerron hieman myöhemmin.

Baltic Princess odotteli meitä satamassa, johon saavuimme hyvissä ajoin. Sisälle pääsi vasta tasalta, mutta olipahan ainakin aikaa.

Hytit olivat kivat ja ikkuna oli positiivinen yllätys.

Tietenkään emme voineet vaan vetää peittoa korviin ja alkaa nukkua, vaikka herätys olikin Suomen aikaa 6.50, Ruotsin aikaa 5.50, koska piti ehtiä mahdollisesti käymään suihkussa ja syödä erinomaisessa premium-buffessa aamupala.
Veimme siis tavarat hyttiin ja lähdimme seikkailemaan. Tietysti ulkona piti käydä kuvailemassa merta ja laivoja ja sieltä sitten jatkettiin eteenpäin.


Hajuvesi-, meikki,- kello- ja korukauppa oli unelma hirveillä hinnoilla. Paljon kaikkea kaunista, mutta mitään en viitsinyt ostaa, koska luultavasti jostain Ruotsista saisi samaa paljon halvemmalla.

"Vähän" tykkäsin tästä hyllystä....

Ja samoin tästä.

Fairy-purkin näköinen hajuvesi nauratti kaikkia, mutta tuoksu oli ihan hyvä.

Tax Free olikin seuraava kohde ja sieltä bongasin mm. ison Tutti Frutti Passion-karkkipussin, jonka ostan aina lentokentiltä ja laivoilta, Milkasuklaata (Oreo!), paljon lisää Oreo-keksejä, sekä kultaviinaa. 

Kultaviina, (en tiedä tarkasti mitä alkoholillista se oli mutta niih..) siis tosiaan juomaa, jossa kellui ilmeisesti aitoa kultaa. Ja silti hinta ei ollut mitään. En kyllä tiedä haluaisinko juoda jalometalleja mutta miten vain...

Tax Freen jälkeen kohteena oli yökerho Starlight Palace, mutta siellä ei ollut musiikkia, ihmisiä, eikä mitään muutakaan.


Kävimme syömässä lihapullia ja perunamuussia eräässä mukavassa kahvilassa.Ja sen jälkeen kohteena oli eräs toinen yökerho, jossa oli vilinää ja vilskettä.Juomat "Harri Hylje" ja "Pikku Kippari" olivat erinomaisia! :D

Tietysti piti ottaa ah-niin-hienoja posekuvia, mutta tuuli hetti hiukset kokoajan naamalle joten kuvista ei ollut julkaisukelpoisia kovinkaan moni...


Ja ennen kuin menimme nukkumaan, yritin ottaa tosi artsyn kuvan ikkunasta ja kuusta, mutta kuu oli aika pieni ja huomaamaton...xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti